تا دم دستشویی خواهرم یا شوهرم میبردم بقیش هم دیگه کاری نداشت😂😂
ببخشید عزیزم
حین عمل درد داشت؟ سنگینی وسایل حس میکردی؟
سختت نبود یه چیز سمت چشمت میبردن؟🥲
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
ببخشید عزیزمحین عمل درد داشت؟ سنگینی وسایل حس میکردی؟سختت نبود یه چیز سمت چشمت میبردن؟🥲
درد که قطره بی حسی میزنن دیگه هیچی نمیفهمی ولی من یکم موقع شستن چشم حس میکردم ولی دردی نداشت و چون چشمتو با دستگاه باز نگه میدارن همهچیز عادیه برات . تا چند ساعت بعد عمل هم درد نداری ولی بعد کم کم شروع میشه که باید قطره بزنی
تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
درد که قطره بی حسی میزنن دیگه هیچی نمیفهمی ولی من یکم موقع شستن چشم حس میکردم ولی دردی نداشت و چون ...
مرسی
من برام کلا یه حس بدی داره
حتی لنز گذاشتن و خط چشم کشیدن برام سخته
_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با آبادان و شیراز و تهران ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.
من پرسیدم گفتم از دوازده تا چهارده میلیونها .البته من دکترم دکتر شجاعی هستن که خیلی کارشون درسته .میگن اگه ایشون جراحی کنن چشم یه نفر و همون موقع بلند میشی میری پی کارت و دید واضح سریع برمیگرده