2777
2789
عنوان

دوستانی لیزیک کردن چجوری می رفتین دست به آب

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 49 پست
من پرسیدم گفتم از دوازده تا چهارده میلیونها .البته من دکترم دکتر شجاعی هستن که خیلی کارشون درسته .می ...

عزیزم همه همینن دقیقا همون لحظه عالی هستی بعد از فرداش یکم تار میشه و آبریزش چشم و سوزش داری ولی دو سه روزه اوکی میشه اما تاری تا چند وقت هست بعد میره من سه ساله عمل کردم

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا اگه اینجوری باشه اوکیه وگرنه بیچاره میشم🤣🤣

اره همین کارو کن اینا کشفیات من تو اون دوران بود😂

حمامم نمیتونی بری تا چند روز 

ولی من رفتم اما رعایت نکات ایمنی😂

ی صندلی پلاستیکی بردم داخل حمام و نشستم

سرمو بردم عقب بعد چون سر دوش متحرک بود موهاموشستم

جوری ک ی قطره اب هم سمت صورتم نیومد

با اب ولرم شستم چون اب داغ خوب نیس 

بدنمم راحت شستم

بدنمو با صابون بچه بدون بو و موهامم با شامپو بچه بدون بو شستم

ی نکته ک کسی بهم نگفت و بخاطرش چشام عفونت کردن رو بهت بگم😑 اصلا و ابدا تا ی ماه از شامپو بزرگسال استفاده نکن

و فقط شامپو بچه بزن

چون ی قطره از کف یا ابی ک از بین موهات میاد بریزه تو چشت، نابود میشی

اگرم اصرارت ب شامپو بزرگساله تا ی مدت سرتو بگیر عقب و نزار موقع شستشو بیاد تو چشات

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
ممنون عزیزم این عمل رو با بیمه تکمیلی هم میشه انجام داد؟

بستگی داره به کلینیکی که میری 

باید ببینی کدوم بیمه رو ساپورت میکنن

نهایتا یه کپی از تمام عکس و بینایی سنجی و مدارکت که برات انجام میدن تو کلینیک بگیر.بعد ببر بده بیمه که کاراشو بکنن

بستگی داره به کلینیکی که میری باید ببینی کدوم بیمه رو ساپورت میکنننهایتا یه کپی از تمام عکس و بینایی ...

ممنون عزیزم ک جواب دادین 

انشاالله بسلامتی عمل انجام بدین

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

بهترین مرکز چشم پزشکی تهران کلینیک نور هست چندتا هم شعبه داره دکتر ها و تجهیزاتش عالی هستند

کلینیک مجهز باشه اما دکتر نابلد واقعا مشکل سازه .من یکی از انشاهای مادرم برای جراحی به تهران رفت. اتفاقا کلینیکی که رفت بهترین امکانات لیزیک رو دارن اما دکترش واقعا افتضاح.

خیلی هم تعریف میکردن 

بعد از جراحی دچار نابینایی شد. بردنش آلمان برای ریکاوری دید..

اونجا کلی جراحیش کردن الان هم با یه عینک به سختی نزدیکش رو میبینم.باید چند سال استفاده کنه تا دیدش برگرده.

لطفاً هم کلینیک خوب و هم دنبال پزشک خوبی باشید که تعداد جراحی هاش در طول روز بیشتر از سی تا باشه . چون این دکتر کارش درسته 

یکی به من بگه لیزیک چیه

حذف عینک میکنن 

لیزر میکنن دیگه عینک نزنی

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

وا یعنی چی عینک آفتابی میزنن تاریک دیده میشه همه جا

نور نباید به چشم برسه ، وگرنه عمل بی فایده میشه ، یا شاید طرف کور بشه

حالا که امضای منو خوندی برام یه صلوات بفرست مهربون😊 اگه نظرت مخالف نظر منه لطفا منو ریپ نزن هموطن😊 

کلینیک مجهز باشه اما دکتر نابلد واقعا مشکل سازه .من یکی از انشاهای مادرم برای جراحی به تهران رفت. ات ...

اگر کرمان هستید .دکتر ناصری که شفا مطب دارن و دکتر شجاعی که خیابان استقلال میشینن بهترین دکترهای کرمان هستن.

لطفاً پیش دکتر رهرو نرید.ایشون یه مطب تهران و یکی کرمان دارن ولی افتضاح .

هر کی عمل کرده ناراضیه.

دکتر شجاعی هم کرمان هم تهران هم سیستان بلوچستان مطب دارن و حتی خارج از ایران هم بیمار دارن و جراحی انجام میدن.روزی بالغ بر چهل نفر جراحی میکنن و همه ازشون راضین.

کلینیک چشم بصیر کرمان خیلی مجهز هست و خب از این بابت من خیالم راحته و انشالله که جراحیم خوب پیش می‌ره.

دوستان این تجربه من بعد از یکسال تحقیق هست.پیش هر دکتری نرید.اگر شماره مطب ایشون رو خواستید بهم بگید.