2777
2789
عنوان

میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم❓

| مشاهده متن کامل بحث + 19474 بازدید | 1438 پست
﷽💕مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:عُمرُ المَرءِ لاقیمةَ لَه.🪴عمر انسان (آنقدر گرانبها است که) به هی ...

سلام عزیزم متشکرم که تگ کردین . 🙏🌺

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

یا علی (ع) ❤️                                                                   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دبیرستانی ک بودم ی روز رفتم کتابخونه ی مدرسه دنبال کتاب

کتابی ک در مورد امامانمون باشه امام هایی بجز امام علی ع امام حسن ع و امام حسین و حضرت سجاد و حضرت باقر ع حضرت صادق و حضرت رضا ع .. چون کم و بیش جسته و گریخته مطالبی در مورد این بزرگوران شنیده بودم اما از حضرت موسی بن جعفر ع و امام جواد ع و امام هادی ع و امام حسن عسگری ع تقریبا هیچی نشینده بودم و چه با امید وارد کتابخونه شدم و چه نا امید برگشتم چون ب گمونم فقط ی کتاب در باره ی امام جواد ع پیدا کردم ک مطالب زیادی هم نداشت و دیگر هیچ

‌راستی چرا تو شیعه خونه ی امیرالمومنین ع اهل بیت علیه السلام اینقدر غریبن؟ چرا جوری در مورد حضرت صاحب عج بر خورد شده ک ب افسانه ایی دور و دراز شباهت داره؟

کوتاهی از کیه؟ حتما از مسولین؟ ماها هم همیشه بی گناه....

دیگه تو کشور شیعه ک اهل بیت نباید غریب باشن دیگه اینجا ک امام زمان عج نباید غریب باشه

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

فاصله ی ما تا اون دنیا ب اندازه ی چشم بستن و باز کردنه

از کجا معلوم ک چشممون ک بسته شد ی سکته ، ی مشکل جسمی یهویی پیش نیاد و دیگه نتونیم چشممون رو ب این دنیا باز کنیم

اونوقت چشممون رو ب ابدیت باز میشه.... ابدیتی ک اول از نماز و بعد از امامت میپرسن امام حسین ع نه ها از امام زمان خودت امام زمان ما حضرت حجت عج هستن اونوقت میخوای بگی چی؟ هر روز ب این فکر کردم ک چی بپزم چی بخورم چی بپوشم چجوری بچمو بزرگ کنم چجوری از پس شوهرم و قوم شوهر بر بیام چجوری پول بیشتری جمع کنم چجوری خونه بخرم ماشین بخرم؟! اینا ک هیچ کدوم جواب سوال نیست؟ اونوقت برای ابدیت ک سوخته چ برنامه ایی داری؟

الهم عجل لولیک الفرج

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

اگر عشقش را حس کنی...❤️

🌸 اگر عشق امام زمان را حس کنی و درک بکنی، کمک هايش را هم می بينی. نگاه او و دعای او را حس می کنی، آنقدر کمک و تاييد می رسد؛ منبع رحمت است، منبع قدرت است.

🌸 فقط کافی است شما يک پيوندی را در دلت ايجاد کنی، و يک چراغی را روشن کنی و همه جا، در رفت، در آمدن يک يادی از حضرت بکنی؛ آن وقت يک «ياصاحب الزمان» دلت را روشن می کند، دلت را بيدار می کند. 

🌸 ماها اصلا برای گناه نکردن هم بايد به حضرت متوسل شويم خوب آقای مهربان و پدر مهربانی داريم. 

🌸 اهل بيت علیهم السلام از پدر و مادر مهربان تر هستند. امام زمان عليه السلام مثل اجدادشان هستند اگر مهربانيشان بيشتر نباشد. 

🌸 پدر ما امام زمان عليه السلام است بايد اين حالت را حس کنيد، مدام با امام زمان، احساس فاصله خيالی نکنيد؛ احساس کنيد با حضرت نزديک هستيد، احساس کنيد با حضرت رفيق هستيد، احساس کنيد وقتی سلام می دهيد، حضرت می شنوند و جواب سلام تان را میدهند.

تعجیل در ظهور امام مهربونمون صلوات🌸♡

لبیک یا خامنه ای💚 شهید حاج قاسم سلیمانی عزیز: خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید💚 اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب سلام الله علیها💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

یبار با یکی ک در ظاهر نماز میخوند قرآن میخوند و طبق نظر خودش هم تفسیر میکرد ب حرف نشستیم برام جالب بودم تا امام ۱۱ رو قبول داشت امام ۱۲ رو ن قبول داشت و ن باور داشت البته ک همون ۱۱ تا امامم فقط امام رضا ع و امام حسین ع رو قبول داشت آدم عجیبی بود.... خیلی ازش لجم میگرفت آخه من رو اهل بیت خیلی تعصب دارم مخصوصا روی دوردانه ی عالم حضرت صاحب الزمان عج هی براش ادله میاوردم هی ساکت میشد باز ی حرف بی خود و بی معنی میزد و من حرصی تر میشدم تهش ک از قرآن از حدیث امام حسین ع ثابت کردم ک حضرت وجود دارن گفت قلبم قبول نمیکنه باید قلبم قبول کنه

اونموقع قیافه ی من دیدن داشت😁😁😁 ان شالله خدا ب دل همه آرامش و یقین بده الان ک فکرش رو میکنم ی روزی هم من منکر همشون بودم از اول تا آخر الحمدلله نگاه خدا ب قلبم تابید و ب نور و عشق اهل بیت علیه السلام دلم زنده شد

الهم عجل لولیک الفرج

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

یا# مهدی_ادرکنی

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
﷽💕 مولی امیرالمؤمنین علیه‌السلام»:عُمرُ المَرءِ لاقیمةَ لَه.🪴 عمر انسان (آنقدر گرانبها است ک ...

سلام عزیزم😍❤

ممنونم ازت منو تگ کردی مهربان 

ان شا ٕ الله شما گل زیبا و همه خانمای عزیزم در تاپیک زیر سایه الطاف امام زمان خوشبخت و شاد باشین 

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

💖💖💖💖💖💖💖💖💖

اللهم_عجل_لولیک_الفرج#  

❤❤❤❤❤❤❤❤❤

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

روزی ک بی تاب شدم از نبودنشون  ندیدنشون انگار سخت ترین مصیبت جهان ب دلم نشست

مصیبتی ک از اعماق دلم میخواستمش مصیبت دوست داشتنی من

چ عجیب حرف میزنم غم و ماتم دوستداشتنی

آخه نمیدونی وقتی نداشتمشون چقدر توی عذاب بودم

چقدر حس بی کسی داشتم حسی ک خودمم نمیدونستم دلیلش چیه اما وقتی ب عشقشون رسیدم ،   دیگه

حالا داشتمشون اما نداشتمشون  تو دلم سلطنت میکردن اما توی زندگیم حضور مادی نداشتن  و چشمام بی تاب دیدنشون بود 

ذره ذره ی وجودم اسم مبارکشون حک شد

به به چ سعادت مند و خوشبختی شدم من

خودمم دقیقا همین فکر رو میکردم تا اینکه

دغدغه های زندگیم غباری از فراموشی رو این عشق پاشید

نمیگم بی رنگ شده اما کم رنگ شده

و حال من مثل مریضی پریشونه ک دوای دردش رو میدونه 

الهی ک همه ب داشتن آقا صاحب زمان عج دچار بشن

الهی ک همه ی چشم ها بی تاب دیدنشون بشه

الهی ک الهم عجل لولیک الفرج ذکر دائمی همه ی لبها بشه

الهی ک همگی از ته دل زجه بزنیم خدایا خداوندگارا مهربانا کریما امام ما رو بهمون برگردن

الهم عجل لولیک الفرج به حق اسیر کربلا حضرت زینب کبری س

وقتی با تو❤ راه میرم بارون میگیره🌧 دل من بی تو آسون میمیره❤ میمیرم واسه تو❤ نفسم میگیره💕 با تو 💖همه چی قشنگه میشه رنگ چشماتو 💖من همش دیوونه بازی میکنم تا تو💗 شبیه خودم شی بازم عاشقم شی💗🇮🇷امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد