2777
2789

﷽💕

⭕میدونستی درآخرت حسرت یک دقیقه های زندگی را می خوریم؟

💚 *مگراز هر یک دقیقه در زندگی چه توشه ای می توانیم برای خود ذخیره کنیم؟*...

آقا أمیرالمؤمنین علیه السلام می فرمایند:

فرصتها مانند أبر در گذرند 🍃

سعی کنیم از لحظات زندگی بیشترین بهره را ببریم 🍃

🍃در ۱ دقیقه می توان ۵ مرتبه سوره فاتحه خواند که؛ ۷ هزار حسنه دارد.

🍃در ۱ دقیقه می توان ۱۵ مرتبه سوره اخلاص ( قل هوالله احد ) خواند که؛ ثوابی برابر با ۵ ختم قرآن دارد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۰صلوات بر رسول الله صلی الله علیه وسلم فرستاد که؛الله سبحانه و تعالی ۲۰۰۰ صلوات بر شما می فرستد .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۷۰ مرتبه استغفرالله گفت که؛ الله سبحانه و تعالی تمام گناهان شما را می بخشد  .

🍃در ۱ دقیقه می توان ۲۵ مرتبه سبحان الله و بحمده سبحان الله العظیم گفت که؛این کلمات ترازوی شما را در روز قیامت بی نهایت سنگین خواهند کرد.🪴

و اما چه توشه و مقامی بالاتر و برتر از خدمت به امام زمان خودمون 🥰❤️

فردی که امام حسین علیه السلام آرزوی خدمت گزاری ایشان را داشتند.✋

✨با نوشتن یامهدی_ادرکنی# در ثواب تاپیک شریک بشیم✨

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

بهترین و موثرترین کار برای تعجیل ظهور حضرت چه عملی هست ؟

آیا دوست دارین ، دعای مستجاب و شفاعت مولاهمراه شما باشه؟

و در زمره ی  سربازان خاص و درجه 1 ایشون باشین ؟🥇

و جز زمینه سازان ظهـورش باشید ؟

و خداوند در فرج خلیفه و امام مون  تعجیل کنه ؟

پس تا میتونید و توان دارید به این منظور  صلوات بفرستید، که سنگین ترین عمل در کفه ترازو حسنات«صلوات»هست.

⭕📿ختم صلوات 📿

لطفااا هر تعدادی که خواستید

اعلام کنید ...

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

﷽❤

ما نسل عجیبی هستیم !
عجیب سعادتمند ...
عجیب متنعّم!
میدونید چرا؟؟؟
از هزار و اندی سال غیبت امام زمان علیه‌السلام، ان شاءالله
ما به آخرِ آخرش رسیدیم !🤚

به آخر کوچه‌ی انتظار... که اگر کمی مقاومت کنیم و طاقت بیاوریم به انتهای ماجرا ، مشرّف می‌شویم!

🔸اما هرچه به آخر کوچه نزدیک‌تر می‌شویم؛
این کوچه باریک تر می‌شود!
تنگ ترمی‌شود!

🔸ما چاق و چلّه ها حتما جا میمانیم... 
چاق و چلّه‌هایی که نشد کمی از گوشه‌ی نفسانیّاتِ مان بتراشیم و ... کمی اندازه‌ی "مـــن"هایمان را لاغرتر کنیم!

از آخر این کوچه فقط لاغرترها رد می‌شوند؛
همان‌ها که از "مـن"ها گذشتند و با بقیه، یکی شدند!🤌

همان‌ها که همه در کنارشان امن و آرامند... و ترس از دریده شدن ندارند ؛🥰
دریده شدن با هیولای حسادت ، قضاوت، خودخواهی، خودشیفتگی و ...
آنان که می‍توانند به پرش‌های بلند دیگران،و موفقیت‌هایشان،نه راضی...که دلشادوسرمست شوند!🛑

🌴آخر کوچه انتظار؛ اول دولت کریمه است! اگر برای زیستن در این دولت آماده نباشیم؛حتماًاز خیل یاری دهندگان امام مان جا میمانیم.🌤

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

*🔸به بن‌بست رسیدی؟!* 

دعای زیبایی از امام عصر علیه‌السلام برای نجات از بن‌بست‌های زندگی.

در زندگی همه ما لحظات سختی بوده که از صمیم قلب حس کرده‌ایم جز خدا کسی نمی‌تواند ما را از آن شرایط  بیرون بیاورد.

در همین بن‌بست‌هاست که پرورردگار، خدایی خود را نشان می‌دهد و راهی را باز می‌کند که حتی در مخیله کسی نمی‌گنجد.

دعای زیبایی از جانب امام عصر علیه‌السلام وارد شده که مضمون آن به همین حقیقت اشاره دارد.

يَا مَنْ إِذَا تَضَايَقَتِ اَلْأُمُورُ فَتَحَ لَنَا بَاباً لَمْ تَذْهَبْ إِلَيْهِ اَلْأَوْهَامُ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ

وَ اِفْتَحْ لِأُمُورِيَ اَلْمُتَضَايَقَةِ بَاباً لَمْ يَذْهَبْ إِلَيْهِ وَهْمٌ يَا أَرْحَمَ اَلرَّاحِمِينَ.

📚 قصص الانبیا، ص۳۶۳.

👈 بزرگان تاکید کرده‌اند خواندن این دعای امام عصر علیه‌السلام، بعد از نمازهای واجب

و همچنین در سایر اوقات، برای برطرف شدن مشکلات و رسیدن به حاجات، اثر خاصی دارد.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

آیت‌الله‌بهجت(ره):

دوستان آن حضرت (امام‌زمان  عجل الله تعالی فرجه الشریف ) باید

دو مطلب مهم را رعایت کنند ؛

🔸یکی این‌که در شدائد‌  برای فرج دعا کنند،

که خود همین مژده‌ای است برای این‌که شدائد‌ به فرج متصل است.

🔸دیگر‌ این‌که دعا کنند‌ که ظهور آن‌ حضرت

برای اهل ایمان  ، همراه با عافیت باشد‌

و تا وقت ظهور با وجود بلاها‌ و شدائد‌‌ ،

استوار و ثابت قدم در دین و

عامل به تکلیف‌ باشند.

#مولای_من 🥀

محـتـاجـيـم كـه بـيـايـى و آنـقـدر بـمـانـى

كـه يـادمـان بـرود

ايـن زنـدگـى قـبـل از شمـاچـگـونـه بـود..

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

▪️برای خادِمیَت کو کسی که لایق بود؟

که درک خدمت تو، آرزوی صادق بود...

▪️امام صادق علیه‌السّلام:

🔸لَو اَدرَکتُهُ لَخَدَمتُهُ ایّامَ حَیاتی

🔹️اگر دوران حضرت مهدی علیه‌السلام را درک می‌کردم،

تمام ایّام عمرم را به خدمتگزاری او کمر می‌بستم.

📚 غیبت نعمانی، ص۲۴۵.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

عدم وجود بیماری🤗🫀

امام جعفر صادق (ع)که ایشان فرمودند: چون‌که قائم (عج) قیام نماید، خداوند متعال از هر شخص با ایمانی بیماری، نقصان و آفت را دور نموده و نیرو و توانش را به او باز می‌گرداند.

یامهدی# یه صلوات میفرستین برای حاجت رواییم خیلی ممنونم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

باب ۲۱ غیبت نعمانی🌾❤️ مردی در اوج فتنه ها می آید ...❤️

آخرالزمان و در روزگاری که فتنه‌ها آشکار 

می‌شوند مردی به نام مهـ❤️ـدی خواهد 

آمد که بخشندگی‌هایش دلچسب و گواراست.

🕋  💫 يَكُونُ عِنْدَ انْقِطَاعٍ مِنَ الزَّمَانِ وَ ظُهُورٍ

مِنَ الْفِتَنِ رَجُلٌ يُقَالُ لَهُ الْمَهْدِيُّ عَطَاؤُهُ هَنِيئاً.

▪️ پیامبر صلی الله علیه و آله:

🔻#امام_زمان‌ سلام الله علیه

کسی است که تمامی مُلک و ملکوت، غیب وشهود، دنیا و آخرت به دست او سپرده شده است

او #امین_خدا بر سِر و عَلَن است

این است که بشناسید او کیست اگر شناختید او کیست از درخانه ی او جای دیگر نمی‌روید.

📚ربانی آیت الله ج ۲، آیت الله العظمی وحید خراسانی

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓

▪️مولای من!

با آمدنت آبادِ آباد می‌شود

دل‌های خراب ما هم...💔