2777
2789
عنوان

این داستان فامیل پررو و پرتوقع

446 بازدید | 10 پست

شاید باورتون نشه ولی مزخرف ترین فامیل دنیا فامیل پدری منه

من تقریبا یکماهه دنبال کارای ویلا باغیم ک میخواستم بخرمش

ماشین واسش فروختم،طلا فروختم کار میکنم خودم کلی با سختی پس انداز کردم

هنوز کلیدشو تحویلم ندادن ک خودم برم بعد زن عموم گفته مراسم نوه هاشو که دوقلون و تازه بدنیا اومدن میاد اونجا بگیره 😑😐درکمال پرویی 

عمم میگه نامزدی دخترشو اونجا میگیره 

بعد  جالب اینجاس من هیچ کاری با اینا ندارم حتی واسه حرف عادی و احوال پرسی زنگ نمیزنم

خیلی پررون دنبال چیزای مفت میگردن خودشون دلشون نمیاد از جیبشون مایه بزارن سالن یا باغ کرایه کنن

بابامم میگه باید بزاری بیان

دارم اتیش میگیرم 😑😑😑😑چیکار کنم

اصلادچرا بهشون اطلاع میدید که فلان چیزو خریویم بی سد صدا بخرید خودتون استفاده کمید نصفش تقصیر خودتونه نصفش تقصیر اوناس اگه ندونن دارید که نمیگن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه فایده که بری سرکار و دستت تو جیب خودت باشه و فکر کنی مستقلی

اما هنوز بله چشم قربان گوی بابات باشی!

خانوم منجم🪐⭐️ رایگان برای کسی کار انجام نمیدم. فقط برای تفسیر چارت بهم درخواست دوستی بدید نه مسائل دیگه. ساعتها زمان میذارم روی کارم اگر از دلتون نمیاد دست تو جیبتون کنید پیش من چارت نگیرید و مدام اصرار نکنید و شان خودتونو پایین نیارید بابت یه کار رایگان! به دعا و صلوات و قران کسیم نیاز ندارم، خودم هم قران بلدم هم صلوات، مرسی! همینطوریشم از حقم خیلی کمتر دارم میگیرم و مراعاتتون میکنم. اگر برای کار من ارزش قائل نیستید به من پیام ندید. برای افرادی که مدام چونه میزنن و متوقع هستند، دیگه هرچقدرم بها پرداخت کنند من قبول نمیکنم کاری انجام بدم. تو دانشکده مهندسی خوندم و فوق لیسانس دارم. از اواخر سال 95 دوره های مختلفی تو حیطه متافیزیک و قانون جذب و خودشناسی گذروندم. فاز ماه من Waning Gibbous یا همون ماه کاهنده هستش که یعنی پخش بذر، توزیع و آموزش، به اشتراک گذاری و درون نگری... تمام این سالها دقیقا داشتم طبق رسالت روحیم پیش میرفتم و خبر نداشتم🤭 تاپیکای آموزشی زیادی زدم و هدفم گسترش دادن آگاهیه نه بیشتر...

اصلادچرا بهشون اطلاع میدید که فلان چیزو خریویم بی سد صدا بخرید خودتون استفاده کمید نصفش تقصیر خودتون ...

من میگم اصن با اینا در ارتباط نیستم دوست عزیز😑😐بابام گفته مشکل اصلی من بابامه 

چه فایده که بری سرکار و دستت تو جیب خودت باشه و فکر کنی مستقلیاما هنوز بله چشم قربان گوی بابات باشی!

هیچ کسی همچین شرایطی و دوس نداره عزیزم

ولی متاسفانه کسی درد کسیو نمیدونه

عملا گیر افتادم😄

دیگه افتادید تو درد سر  فامیل پر رو دارید

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
من میگم اصن با اینا در ارتباط نیستم دوست عزیز😑😐بابام گفته مشکل اصلی من بابامه

دیگه کارت  در اومد  به بابات  بگو بگه جور نشد نخریدیم وگرنه فردا باید به همه کلید بدی.چون مطمنا بابات روت نمیشه بگه نه کلید نمیدم

دیگه کارت در اومد به بابات بگو بگه جور نشد نخریدیم وگرنه فردا باید به همه کلید بدی.چون مطمنا بابا ...

عزیزم من باهاشون زندگی میکنم نامزد دارم خونه خودم نرفتم تا اخر این ماهم میخوام جداشم