به پارتنرم دو تومن پول قرض دادم البته بهش گفتم از دوستم برات قرض گرفتم خودمم این پیشنهادو دادم بهش چون مشکل بدی واسش پیش اومده بود لازم داشت بهم گفت به دوستت بگو چهار روز دیگه بهش پس میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم ۵ تومن دادم 😂😂دیگ خبری از پولم نشد الیبته چن بار گفت تا پول دستمه شماره کارت بفرس نفرستادم ماشبن خرید اونم دباره صفر شد😂
کاربر جدید نیستم💚 دوستان عزیز بنده هر نظری میدم صرفا انتقاد و تفکر خودمه من با شما هم فکر نیستم لطفا اگه مخالفتی دارین ریپ نزنین چون شما نظر خودتونو دادین منم نظر شخصی خودمو🫶🏻
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان
ایی من پولمو خیلی لازم دارمالان دسش خالیهبنظزت کی بهش بگم اینو؟
همین الان برو دوباره بگو
حوصله ندارم چیزی برم پیدا کنم بنویسم همینکه اعصابم خورده بسه به تو هم ربطی نداره بهتره دخالت تو کارمن نکنی میخاد خوشت بیاد میخادم نیاد هر تاپیکی که میزنم قرار نیست هرکسی خوشش بیاد اوناییکه خوششون نمیاد نیان نظر ندن مجبوری مگه بچه جان