2777
2789
عنوان

آه و ناله

256 بازدید | 12 پست

سلام به نی نی سایتی های عزیز 

من دیگه قرار نیست توی این صفحه آه و ناله کنم یا مشکلاتم رو بنویسم بگن وای چرا فلان و اینا 

قراره در اینجا ما با هم رشد کنیم 

هم من به شما آگاهی بدم و هم شما عزیزان تجربیاتتون رو با من به اشتراک بگذارید 

راستش من ی دفتر برنامه ریزی دارم که کارهای روزانه ام رو توش مینویسم قرار شد ی دفتر مشکلات هم داشته باشم 

مشکلاتم رو توش مینویسم و حلشون میکنم 

راستش میخوام اطلاعاتی که توی دفتر مشکلات مینویسم رو اینجا به اشتراک بگذارم 

اولین مشکلم حسادت هست 

هر شب ساعت ۸ براتون مشکلاتم و راه حل هاشو مینویسم 

شما هم ممنون میشم نظرتون رو بنویسید راجبه ایده 

و همچنین راه حل هاتون رو راجبه مشکلم بنویسید 

امیدوارم نوشته هام مخاطب داشته باشه 

و تا وقتی که مشکلم حل نشده باشه موضوع تاپیک عوض نمیشه 

ممنون میشم اگه شما هم راه حل هاتونو بنویسید 

موضوع امشب ساعت ۸ حسادت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حسادتو همه دارن البته باید یه تفکیک کرد حسادت به شخص یا حسادت به شی! حسادت به شخص باعث رذالت میشه یعنی الف ناراحته که چرا ب ماشین خریده! ای کاش بی ماشین شه! حسادت به شی یعنی بگی ب ماشین داره کاش منم داشتم.. درواقع مساله ی شما ماشین داشتن ب نیست بلکه ماشین نداشتن خودته! این دومی اشکالی نداره و باعث رذالت نمیشه خیلی وقتا باعث پیشرفته

یعنی میخوام راجبه حسادت بنویسم ریشه ی حسادت و راهکارهای درمان آن و اینکه مشکلمه متاسفانه به یک نفر خ ...

از خودتون سوالای دقیق بپرسید! مثلا به چیش حسادت می کنید؟ بعد جواب اینه: به اینکه اون شغل ثابت داره. سوال دوم اگه من همون شغل رو داشتم بازم حسادت می کردم؟ اگر جواب مثبته یعنی شما با اون آدم مساله دارید. اگر جواب منفیه یعنی شما با اون آدم مشکل ندارید با کمبود خودتون مشکل دارید

از خودتون سوالای دقیق بپرسید! مثلا به چیش حسادت می کنید؟ بعد جواب اینه: به اینکه اون شغل ثابت داره. ...

خب راستش من به خود فرد حسادت میکنم 

توی تاپیک های قبلیم راجبش نوشته بودم ولی بازم خب چون خیلی اذیتم میکنه می خوام پیگیرش شم و رفعش کنم 

به عشق علاقه و محبتی که مردم و مامانش بهش داره حسودی میکنم 

به تجربیات و اتفاقات زندگیش حسودی میکنم که اون توی یک روز گرم تابستونی لب دریاس یا استخره و من توی خونه نشستم بدون هیچ تفریحی 

مامانش دائما توی اینستاگرام راجبش حرف میزنه تعریف میکنه و هی الفاظی مثل مرد کوچک من مرد من  سرمو میزارم روی شونه های مردانه ات آرامش میگیرم و خب ذوق سفر رفتن هم داره 

دائما در حال گردش و تفریح هستند ولی ما چی 

مامان من نه از من تعریف میکنه و نه ذوق گردش رو داره 

بلاگر هم نیستن زن و بچه ی یک خواننده معروف 

هستند 

خیلی اذیتم میکنه اوایل خواننده کراشم بود و خیلی راجبش فکرو خیال میکنم الان فقط می خوام بهشون فکر نکنم 

شهرت و محبوبیتشون عشق و علاقه مادرش بهش و سفر و تفریح و گردش هاشون 

با اینکه اینستاگرامم رو به خاطره اونها پاک کردم ولی توی ذهنم هستن و نمیدونم چرا نمیرن 

من ۱۸ سالمه شاید به خاطره سنم هم باشه شاید نه

خب راستش من به خود فرد حسادت میکنم توی تاپیک های قبلیم راجبش نوشته بودم ولی بازم خب چون خیلی اذیتم م ...

خب ازاین دست آدم ها خیلی زیادن که از ما محبوب ترن. پولشونم بیشتره. زندگیشونم با صفاتره. فقط نکته ی عجیبی که وجود داره اینه که یه بخشی از مردم دنیا هستن که حسرت زندگی شما رو دارن.اینو میگم که ذهنیت قربانی بودن و بدبخت بودن براتون کمرنگ بشه.در عمل هم هر وقت چیزی دیدید که حسادتونو تحریک کرد همون لحظه تحسینش کنید.