2777
2789

میریم خونه مادرشوهرم.بعد خواهرشوهر تو ی شهر دیگه هس هفته ای ی بار یا هر دوهفته یکبار میاد خونه مادرشوهرم.بعد اون توی غذا آوردن و ظرف شستن اصلا کمک نمیکنه یا سرسری ی کار کوچولو میکنه عین خیالش نیس...منم عین کوزت براشون کار میکنم .باید چیکار کنم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم نمیگم ببر شوهرم میبره خودمم خبر ندارم هس یا ن

دیدی هست ، یه عرض ادب بکن و زود برگرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

والا منم باشم کار نمیکنم .من خودم خواهر شوهرم و دوتا زن داداش دارم .وقتی خونه مامانم میریم هممون مشترکا کار می‌کنیم..اگر یکی بشینه اعتراض میکنیم .عرفش اینه که همه با هم کار کنند .

من خودم نمیگم ببر شوهرم میبره خودمم خبر ندارم هس یا ن

اون ماهی دو بار میاد اونجا همش نمیتونه که خونه تکونی راه بندازه عزیزم:)

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

والا منم باشم کار نمیکنم .من خودم خواهر شوهرم و دوتا زن داداش دارم .وقتی خونه مامانم میریم هممون مشت ...

اعتراض هم جالب نیستا مگه چه کاریه که لازم باشه ۵ نفر باهم پاشن انحام بدن؟اینطور که زور باشه آدم زوش میاد بره جایی؛ فک کن تحت هر شراااایطی مجبوری پاشی کار کنی حالا نه یه بار این یه بار اون؛ همه باهم پاشن🤦‍♀️

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

من خودم وقتی خواهرشوهرم هست تو ظرف پ اینا خیلی کمک نمیکنم وقتی تنها باشه مادرشوهرم میرم کمکیبار رفتم ...

بدرختی اینجاس آخه اون کار نمیکنه.واقعا حس بدی میگیرم.مث مجسمه میره میشینه منم باید دولا راست شم