2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری میتونید انقدر

613 بازدید | 45 پست

خشن باشید🥲🫶

همتون در حال پاره کردن قوم و خویشاتونید 

اخه مگه میشه انقدر عصبانیت؟؟؟

چرا نمیرید کنترل خشم یاد بگیرید؟ 

یا مهارت های زناشویی

یا خیلی کلاسای دیگه

بخدا بچه هاتون گناه دارن وسط اینهمه تنش روحی دارن رشد میکنن تجدید نظر کنید تو برخورداتون 

🥲🥲🥲🫶

باور کنید خیلی چیزایی که اینجا بهش میگید رک گفتن و مث خودشون برخورد کردن 

فقط و فقط گستاخی و بی ادبیه ولاغیر

ما که قطع ارتباطیم خداروشکر

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🥲🥲🫶 اخه چرا خداروشکرصله رحم رو قطع کردن برکت رو میبره دلیل قطع ارتباطتون چیه؟

سلامت روان ندارن دزد و فتنه هستن و سو استفاده گر 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

شوهرتون ناراحت نمیشه در مورد خانوادش اینو میگید؟

من مجردم خانواده پدری و مادریم رو دارم میگم

بله واقعا ترسناکه.جالبه که ترویج هم میدن فکر میکنن چه حرکت خوبیه

الحمدلله من باهمه در ارتباطم

اگه مشکلی هم باشه در قدم اول می بخشم

در قدم بعد مدیریت میکنم

حذف کردن هنر نیست

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بله واقعا ترسناکه.جالبه که ترویج هم میدن فکر میکنن چه حرکت خوبیهالحمدلله من باهمه در ارتباطماگه مشکل ...

افرین به شما🫶🥲

تازه چقدر اون طرفی که میخواد دعوا راه بندازه رو شیر میکنن بابا قدیما ریش سفیدا حل میکردن همه چیو 

چرا برعکس شده همه چی تو این زمونه

افرین به شما🫶🥲تازه چقدر اون طرفی که میخواد دعوا راه بندازه رو شیر میکنن بابا قدیما ریش سفیدا حل می ...

زمین گرد هست

روزی بزرگ میشن 

مادرزن ...مادرشوهر میشن،می فهمن چه اشتباهی کردن که بزرگواری رو یاد بچه هاشون ندادن

ماحتی با خواهربرادرمون شبیه نیستیم و تفاوت سلیقه داربم

چطور توقع داریم بقیه شبیه ما باشن و همه کارشون مطابق میل ما؟

بسپارین به خدا مشکلات خانوادگی رو ،خودش حل میکنه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

تجربه ثابت کرده افرادی که دیگرانو نصیحت میکنن خودشون به حرفا و نصیحتاشون عمل نمیکنن فقط مردمو سرکار میزارن 

یکی از دوستان منم مثل استارتر همرو نصیحت میکنه ولی خودش با نصف اشناهاش قهره 

وقتی ازش پرسیدم چرا خودت به نصیحتهای خودت عمل نمیکنی گفت مردم ما با حرف خر میشن نه با عمل باید براشون زبون ریخت و نصیحتشون کرد 

تجربه ثابت کرده افرادی که دیگرانو نصیحت میکنن خودشون به حرفا و نصیحتاشون عمل نمیکنن فقط مردمو سرکار ...

هرکی شبیه خانواده خودش میشه در نهایت

مامان من بهم یاد داده تا خودم یه چیزی رو تجربه نکردم اصلا به زبون نیارمش 

همونکاری که خودش همیشه میکنه

🫶🥲

2790
2778
2791
2779
2792