2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری میتونید انقدر

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 45 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرکی شبیه خانواده خودش میشه در نهایتمامان من بهم یاد داده تا خودم یه چیزی رو تجربه نکردم اصلا به زبو ...

خانواده شوهرم ی اخلاق خوبی دارن تا  حرف و عمل کسی یکی نباشه اصلا حرفشو قبول نمیکنن اون حرفو در حد شعار و بلوف زدن میدونن

مرسی عزیزم از لطفت هر وقت شد بهم بگو

عزیزم

۱-واحدزنیان

۱-واحدآویشن

۱-واحدسیاه دانه

۱-واحدنمک دریا یا به مقدار نیاز 

اگر یک واحد نمک اضافه کنید

دیگه لازم نیست قبل و بعد غذا 

نمک استفاده کنید

تمام مواد بالا به جز سیاه دانه آسیاب بشه و بعد در نهایت سیاهدانه رو قاطی کنید باهاشون

سیاه دانه اگر کوبیده بشه خاصیتش از بین میره و یه سری مشکلات به وجود میاره 

چون اگه با مردم اینجوری برخورد نکنی، سوارت میشن و ازت سوءاستفاده میکنن. مردم (فامیل و غیرفامیل) خیلی ...

قطعا راهکارای منفی بار منفی وارد شما و زندگیتون میکنه پس منتظر زندگی پرفکت همه چی تموم نباشید 

خیلی دوست داشتم برات توی تمااام تاپیکات پیام بزارم ولی اکثرا قفل بودن...

اینجا رو پیدا کردم...

نمیدونی چققققدر ازت انژی مثبت گرفتم...

شاید باور نکنی ولی تمااام تاپیکات رو دونه به دونه خوندم و واقعا لذت بردم از قلم نوع نگارشت....

فک نکنی خیلی بیکارم و از بی کاری نشستم پای تاپیکت نه عزیز جان انقد کار رو سرم ریختهههه که نمیدونم به کدوما برسم...

ولی

ولی

ولی انقد جذاب مینویسی که حیفم اومد حتی یه تاپیکت رو جا بندازم...

بسسسسیار عالی مینویسی و خواننده رو مهو خوندن میکنی

فک کنم توی زندگیتون خانم با سیاستی هستی....

کاش اطرافیانت قدرت رو بدونن....

وجود شما تو هر خونه ای گوهره....

کاش داستان آشنایی با شوهرت رو هر چه زودتر بزاری...

بی صبرانه منتظر تاپیکای بعدیت هستم

قربونت برم😙😙😙

کار خوبه خدا درست کنه ، سلطان محمود خره کیه
خیلی دوست داشتم برات توی تمااام تاپیکات پیام بزارم ولی اکثرا قفل بودن...اینجا رو پیدا کردم...نمیدونی ...

خسته و ناامید بعد از کلی دوندگی عوض کردن رمزو هی رمز شما اشتباه استو دوباره تلاش کنو دوباره رمز بدهو خودتو زورچپون کن تو نی نی سایتو از خستگی فعالیت روزانه با دوتا بچه در حال واشدن پیچ و مهره بودم که این پیامو دیدم و به جرات میتونم بگم همین الان در حالیکه انگار مث کارتون پری دریایی که یکی از شرطای ادم شدن و پا داشتنش این بود که تیزی چاقو رو تو کف پاش تحمل کنه دارم تیزی چاقو رو توی کف پام تحمل میکنم میتونم پاشم بندری بااهنگ امشو شوشه برقصم انقدر که این کامنت شما منو ذوق داد 🥲🫶😍

(ان شاالله خدا کمکت کنه متوجه بشی چی گفتم چون خودم حقیقتا با سختی دارم می فهمم چی دارم میگم)🥲🥲🥲🥲🫶

چقدر بعضیا بی منت خوبن خدا زیادت کنه دختر 🫶🫶🫶

خسته و ناامید بعد از کلی دوندگی عوض کردن رمزو هی رمز شما اشتباه استو دوباره تلاش کنو دوباره رمز بدهو ...

سلام بهرانیای عزیز🫂

ببخش که بستمت به لایک💞

تاپیکاتو میخونمو لذت میبرمو میخندمو درس میگیرمو

...خلاصه عشقی

خداحفظت کنه 🌺

در زندگیت

سلامتی و آرامش و عزت و...روزافزون باد🤲

بازم میام🙃

تا یه دسته لایک دیگه جهت ابراز خشنودی بدرود😘🥰

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

سلام بهرانیای عزیز🫂ببخش که بستمت به لایک💞تاپیکاتو میخونمو لذت میبرمو میخندمو درس میگیرمو...خلاصه ع ...

عزیزدلم قربون محبتت 

روزمو ساختید 

الهی خدا روزاتونو بسازه 🥲🫶🫶🫶🫶

2790
2778
2791
2779
2792