2777
2789
عنوان

عصبانیم😡

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 46 پست

مگه جاری چیکارکرده؟

خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما ،، خامنه ای رهبر به لطف خود نگه دار🤲 با حمله حرام زاده ها به وطن ، بیش از صدها خون پاک و کودک حلال زاده ایرانی توسط مجرمین اپستینی و شیاطین بعل پرست قربانی شدند ، قابل توجه معدود بیشرف هایی که از حمله این وحوش به کشورشون حمایت میکردن ، همه تون در این خونها شریک هستین حتی اگر در حد یک لایک حمایت کرده باشین و اون دنیا باید جواب بدین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا منم منتظرم خانوادش بهم زنگ بزنن ج ندم

بنظرم مثل‌همسرت نباش. شوهرت تلفن بابات رو جواب نداد اوج بی فرهنگیش بود. شما مثل اون نباش

باهم مشکل دارید پدر مادرهاتون چه گناهی کردن. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
اره ولی پدرم خیلی سادس زود فراموش میکنه ولی به خاطر اینکارش حالا حالاها باهاش اشتی نمیکنم

ساده نیست پدرتون عزیزم؛ دلش بزرگه؛ انسانه؛ بی کینه اس

هرجوری که دوس داری بخند، فقط بخند ، همیشه بخند 😆 😂 😅 😃 😁 😉😄
اره من تماس گرفتم ولی خیلی ناراحت شد گفت مگه سوهرت با من مشکل داره که جوابمو نداد

هر چقدر تو بزنگی و باخانوادت بحرفی،بنظرم کار از کار گذشته.پدر و مادرن دیگه.خانواده ما ک ایجوریه.خاطر داماد رو یجور دیگه میخان.نمیدونم بعضی ازی شوهرا چشونه؟...!

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
مگه جاری چیکارکرده؟

هروقت خوشه که هیچی ما در شان اون نیستیم ولی تا به یه مشکلی بر میخوره زنگ میزنه به شوهرم که بره حلش کنه چند شب پیش با همسایشون سر پول ش.ا.ر.ژ 

دعواشون شد زنگ زده تو این برف وسرما به سوهرم که بیا دعوا شده

هروقت خوشه که هیچی ما در شان اون نیستیم ولی تا به یه مشکلی بر میخوره زنگ میزنه به شوهرم که بره حلش ک ...

شوهرش مرده؟😒

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚

نه ولی شوهرمن سادس فقط باید مواقع گرفتارشون بره ولی تو گرفتاری ما اونها اصلا براشون مهم نیست

ببین هیچکاری نمیتونی بکنی تا زمانیکه خودشوهرت ضربه بخوره از داداش و زن داداشش چون هرکاری کنی کار خودشومیکنه فقط خسته میکنی خودتو

الحمدولله که نوکرتم 💚 الحمدولله که مادرمی 💚یا زهرا 💚 حدیث کساء💚