2777
2789

دلم خیلی گرفته از ادما از دنیا انگار دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه انگار دیگه اون دختر سر حال نیستم انگار ذوقم برای ادامه زندگی کور شده

عزیزم 

بگردمت دنیارو سخت نگیر 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

«فداى آن فرزند بهترين كنيزان ... آن تنهاى يگانه و رانده‌شده كه انتقام خون پدر و جدّش را نگرفته است، آن‌كه صاحب غيبت طولانى است و در موردش گفته مى‌شود: مرده، يا كشته شده، معلوم نيست در كجاست؟»😔

خدانکنه عزیزمدنیا بیخ گلومو گرفته داره فشار میده من سخت نگرفتم اون هر روز داره با کاراش داغ میزاره ر ...

دورت بگردم کاش تاپیکت  رو نمیدیدم 

بخدا منم یعنی اکثرا اینه حالمون 

ولی چیکار میشه کرد 

منم بخوام از دردام بگم واقعا میگی خدایا غم من پیشش چقدر کمه 

میفهممت عزیزم 

انشالله خدا برات بسازه انشالله از  فرداااا برا  بهترینارو گلچین کنه 

انشالله ب مراد دلت برسی  

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

من یک تجربه ای دارم لطفا در قالب نصیحت نبین 

من دوران مجردی یه دختر خیلی کم حرف و درونگرا بودم 

تو زندگی مشترک اتفاقات زیادی برام افتاد همسرم که عاشقم بود با دخالت های خاص مادرش خونمون شد میدان جنگ 

من که ادم کم حرف  بودم ناخوداگاه هرجا میرسیدم از غمم میکفتم  دوست اشنا غریبه برادر خواهرحتی تو این سایت...

خداشاهده هفته ی پیش به خودم اومدم گفتم فلانی 

این همه ابروتو پیش همه بردی  تهش یه ساعت دوساعت یه روز باهات همدردی کردن کاری برات نکردن 

بیا و محکم  با امام زمان صحبت کن دردتو به خودش بکو چاره بخواه 

از ته قلبم به این نتیجه رسیدم 

خدا شاهده بعد سالیان همسرم دیروز گفت مادرم مقصره مقصر 

خدا شاهده مادرش رو عین بت میپرسته 

طولانی بود ولی کمی تدبر کنید 

امیدوارم مشکلات زندگیتون حل بشه بحق حضرت حجت 

دورت بگردم کاش تاپیکت رو نمیدیدم بخدا منم یعنی اکثرا اینه حالمون ولی چیکار میشه کرد منم بخوام از در ...

خدانکنه عزیزم 

بخدا خسته شدم دو ماهه خونه پدرمم شوهرم بهم گفت دیگه حاضر نیست باهام باشه براش بهتر از منم هست بعد من بخاطرش تو روی همه واسادم من با اینکه ۱۸سالم بود گفتم من عاشقش شدم میخوامش اما الان بعد هفت ماه ازدواج اون منو نمیخواد

2790
2778
2791
2779
2792