2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 144 پست

نمی‌خوام قضاوت کنم چون‌ من از همه چی خبر ندارم که. ولی حتما خودتون بهش رو دادین و اجازه دادین انقدر دخالت کنه، یه جوری رفتار کنید حد و حدودشو بفهمه. اصلا کارت پدر شما چرا باید دست ایشون باشه که براتون مبل بخره یا این‌که پدرتون چرا قبول کرد تنهایی دعوت شه براش تولد بگیرن، نباید می‌رفتن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها خیلیا این ۴۰ساله بودن حضرت خدیجه رو قبول ندارن

و میگن اصلا معقول نیست باروری و حمل ایشون با این سن

و هم اینکه دختر به اون پولداری و زرنگی مگه می‌شده تو اون جامعه این همه سال مجرد بمونه

سن حضرت بیشتر قریب به ۲۷بیان شده

برای ظهورش صلوات 🥰
منم اصلا نمیتونم قبولش کنم و کلا حس میکنم موجود اضافه استو کلا کاری باهاش ندارمبا اینکاراشم ک کلا خا ...

حرز امام جواد براش بگیرید 

و یک قاب حرز هم برا خونه شون 

دعا ک چی بگم وقتی تونسته به پسر ۲۵ ساله رو برا خودش کنه حتما دعا ورد کارشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
ولی تمام قوانین ازدواج توی کشور ما دقیقا همون قوانین اون زمان هستحق طلاق با مرد هستچهار عقدی و چهل ...

ول کن سر جدت   تاپیک بیچاره رو نترکون حالا 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مثل پیامبر و خدیجه چرا وحشتناک؟؟؟؟

این اختلاف خیلی زیاده

من موندم چهره نشون نمیده؟

پیامبرمونم ۲۵ بود ولی خدیجه بانو، نهایت ۲۷ ۲۸ بوده

اونا همه اشتباهه نسبت دادن بهشون

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
بچه ها خیلیا این ۴۰ساله بودن حضرت خدیجه رو قبول ندارنو میگن اصلا معقول نیست باروری و حمل ایشون با ای ...

آفرین

نهااایت ۲۷

بعضیا میگن کوچکتر

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.

با همون دعا هم زن داداشت شده

برید باطلش کنید

وقتی متوجه احمق بودن طرف مقابلم میشم دیگه باهاش همکلام نمیشم،چون یسری هاشون توهم بسیار بدی به اسم "توهم دانستن" دارن 
وان یکان بخونین صدقه بدین داداشت این نوبر از کجا پیدا کرده

جادو میکنن پسرای مردمو      اصلا از دست کسی چیزی نخورین     غریبه ب خونه تون راه ندین 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

مثل پیامبر و خدیجه چرا وحشتناک؟؟؟؟

الان داداشش پیامبر یا ایشون خدیجه تاجرع؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

هر چی هست تقصیر داداشته.اسی واقن ناراحت شدم از این اوضاعتون انشاله هر چ زودتر درست بشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نمی‌خوام قضاوت کنم چون‌ من از همه چی خبر ندارم که. ولی حتما خودتون بهش رو دادین و اجازه دادین انقدر ...

رفته مبلو خریده با داداشم اوردن گفتن قیمتش مناسب بوده خریدیم بابامم پولشو داده

واسه تولد هم نگفتن تولده

زنگ زدن بیا شام

بعد سوپرایزش کردن !!!!!!! خیر سرشون