2777
2789
عنوان

زن داداش

| مشاهده متن کامل بحث + 6306 بازدید | 144 پست
خیلی اختلاف سنی دارن.زن داداشم ۲سال بزگتر از داداشمه. اصلا نتونستیم با این اختلاف سنیش هنوز بعدچندسا ...

منم اصلا نمیتونم قبولش کنم و کلا حس میکنم موجود اضافه است

و کلا کاری باهاش ندارم

با اینکاراشم ک کلا خانواده رو بهم ریخته و چون داداشم پشتشه موندیم چکار کنیم

امروز با مامانم بهش حرف زدیم ناراحت شد

من گفتم مامان نبود . منو چرا تولد نگفتین . گفت میخواستم کیک بیارم اخر شب . جور نشد . گفتم همون بهتر ک نشد وگرنه شوهرم دم در از دستتون نمیگرفت . چون باید دعوت میکردین وگرنه کیکو هروقت بخوایم از سرکوچه میخریم

مامانمم بهش گفت چرا کیک قبرستونی خریدین

گفت نهههه

مامانم گفت کیک ساده سفید با سه تا روبان مشکی رو سر قبر میبرن 

بچه ها بابام از اون شب افتاده

مامانم میگه چون کیک با روبان سیاه اوردن سنگینی افتاده ب بابات

مامانم میگه برابر مبلغ کیک رو صدقه بدیم که سنگینیش بره ؟ 

اگر تجربه و نظری دارین بگین

بابام اصلا نا نداره

بابام صحیح و سالم بود

یهو افتاده بی دلیل

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😄😄

اتفاقا از خداشه 

که بیاد چند بسته چند بسته گوشت برداره و غذا بپزه و کلا زندگیو دست بگیره

یعنی جوری گوشت پر میکنه تو غذا ک انگاری گوشت نخورده و عقده داره !

مامانم پاشو بریده از اشپزخونه ک غذا بپزه و دخالت کنه چی ب چیه

اونم با مامانم لج کرده و کلا لیوانم بر نمیداره

ک چرا نمیزارید من بگم چی بپزید و چه کار کنید

منم اصلا نمیتونم قبولش کنم و کلا حس میکنم موجود اضافه استو کلا کاری باهاش ندارمبا اینکاراشم ک کلا خا ...

خداکمکتون بده.واقعاسخته.کاشکی داداشت این کارو نمیکرد. که همتون درگیر بشید.واقعاگاهی اوقات ادم عقلشو ازدست میده.باقی هم باید بسوزن به پای اون یه نفر

مثل پیامبر و خدیجه چرا وحشتناک؟؟؟؟

چرا اون زمان رو با الان مقایسه میکنید 

نه برادر ایشون مثل پیامبر میشه نه زنش مثل خدیجه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

قطع ارتباط والسلام      برادرت چندسال دیگه میفهمه چ شکری خورده   فعلا تنهاش بذارید بره دورشو بزنه     بارها گفتم بازم میگم نذارید پسرتون از دست کسی چیزی بخورن   اینا جادو جنبل میریزن تو غذا میدن پسره میخوره میره خواستگاری

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

منم اصلا نمیتونم قبولش کنم و کلا حس میکنم موجود اضافه استو کلا کاری باهاش ندارمبا اینکاراشم ک کلا خا ...

سوره بقره تو خونه پخش کنبد 

خدا کمکتون کنه اگر دنبال دعا و جادو باشه .....

چرا اون زمان رو با الان مقایسه میکنید نه برادر ایشون مثل پیامبر میشه نه زنش مثل خدیجه

ولی تمام قوانین  ازدواج توی کشور ما دقیقا همون قوانین اون زمان هست

حق طلاق با مرد هست

چهار عقدی و چهل صیغه  حلال

حق حضانت فرزند با مرد 

دیه و ارث زن نصف است.

چرا قوانین ما نباید به روز بشن؟؟؟ و طبق ۱۴۰۰ سال قبل نوشته شدن

بچه ها بابام یک هفته است نمیتونه از جاش بلند بشههیچ دلیلی هم ندارهنمیدونیم چشه هرچی دکتر میبریم هیچی ...

وای من بخدا میترسم.کاشکی میشد باهاش قطع رابطه کنید. ولی داداشتم ازدست میدید.خدایا چه آدمایی پیدامیشن...

ولی تمام قوانین ازدواج توی کشور ما دقیقا همون قوانین اون زمان هستحق طلاق با مرد هستچهار عقدی و چهل ...

قوانین ما خیلی ایراد دارن 

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍