2777
2789
عنوان

خونه خریدیم اما کارم شده گریه

| مشاهده متن کامل بحث + 89604 بازدید | 288 پست

من اگ عقل الانمو داشتم مراسم نمیگرفتم

ولی خب تو دوس داری طلاهاتو بفروش مراسم کوچیک بگیر اتفاقا خیلی قشنگ و اروپایی میشه 

یکی از خونه های نزدیکانت ک حیاط دارو باصفاس مراسمو بگیر فقط اقوام نزدیک و دوستاتو دعوت بگیر لباس عروس بپوش و کلی لذت ببر اتفاقا خیلی بهتر از عروسی تالاره ک هر ننه قمر حسودی میاد من اگ برمیگشتم عقب محااااااله مراسم بگیرم جاش میرفتم مشهد یا کربلا عقد میکردم و باز ماه عسلمم یک کدوم از اینامیرفتم

اخه به چه قیمتی به قیمت خاک شدن همه ارزوهام؟ شوهرمن میتونست سال بعدم خونه بخره اما من دیگع نکیتونم ع ...

اینو باید خودت بهش میگفتی حداقل خانواده خودت برات ی عروسی بگیرن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانواده شوهرت چطورن  کمک نمیکنن یه عروسی مختصر بگیره؟

ولی حتما لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه برین 

اونم تقصیری نداره مهم خونه بوده که خریده منم اگه برگردم به گذشته پول عروسی رو میدادم یه زمین میخریدم 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
چهارسال چجوری تحمل کردی خیلی عذاب اوره.عزیزم اگ راهی نیس.الکی ب همه بگیر رفتیم مشهد کی میفهمه ی چهار ...

تو همین ۴سال چندین بار دعوا کردیم خانواده هادرگیر شدن مهریه گذاشتم اجرا ولی خب برگشتیم الانم که اینطور همه فامیل منتظرن من عروسی بگیرم 

پرستاری از دیار عاشقان   پرستاری شغل من نیست عشق من است. 
اخه به چه قیمتی به قیمت خاک شدن همه ارزوهام؟ شوهرمن میتونست سال بعدم خونه بخره اما من دیگع نکیتونم ع ...

آرزوی چی بابا 

در به در خونه های مردم ک بشی آرزوت فقط میشه ی سقف ک واسه خودت باشه 

این آرزوها از سر شکم سیریه

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

بهم اثبات شده این مردا جای دیگ خرج میکنن

یه نفرو شنیدم ب شدت پولدار ولی با زن عقدیش کاری کرده ک فلاکس چایی ببرن تو ماشین بخورن و حلقه سبک برداره 

و ب رفیقاش گفته نمیخام زنم سوارم شه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

ببین عزیزم دوست منم شرایط شمارو داشت 

ولی لباس عروس پوشید آرایشگاه رفت با همسرش رفتن آتلیه و عکساشون گرفتن و درآخر منزل خودش یه بزن به کوب و یه شام با پدر و مادرا و خواهر برادراشون خوردن و تمااااااام در همین حد. 

شما هم میتونی همین کارو کنی که آرزو به دلت نمونه و از این روز چهار تا عکس و یادگاری داشته باشی

مرا هزار امید است و هر هزار تویی.....❤
خانواده شوهرت چطورن کمک نمیکنن یه عروسی مختصر بگیره؟ولی حتما لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه برین اونم ...

خانواده همسرم هزارتومن کمک نکردن خودش خونه و ماشین خریده  فقط دخالت کردن

من اگ عقل الانمو داشتم مراسم نمیگرفتمولی خب تو دوس داری طلاهاتو بفروش مراسم کوچیک بگیر اتفاقا خیلی ق ...

خودمون خونمون بزرگه اما خب همین مراسم کوچیک کلی خرجشه 

[QUOTE=380093837]تو همین ۴سال چندین بار دعوا کردیم خانواده هادرگیر شدن مهریه گذاشتم اجرا ولی خب برگشتیم الانم که اینط ...[/QUO

ب مردم چی گفتی تو چهار سال ک هی میپرسن عروسیت کیه؟اگ شوهرت ب صفر رسیده بخانوادت بگو حداقل ی جشن کوچیک برات بگیرن درحدخاله عمو دایی ی لباس عروس و ی ارایشگاه