2777
2789
عنوان

دل شوهرمو سر بچه دار شدن شکوندم

302 بازدید | 12 پست

شوهرم بچه میخواد منم میخواما ولی میگم اول یه کار بهتر پیدا کن بعد

شغلش جوریه که صبح قبل اینکه آفتاب بزنه میره سر کار عصر ۷ برمیگرده، ماهی ۱۵ تومنم حقوقشه، به زور خودمون دوتارو میگردنه این پول بعضی موقعم کم میارم اخر ماه

حرف بچه رو پیش اورد گفتم نه کار خوب بعد

گفت یکم ولخرجیامونو کم کنیم میشه، خدایی با ۱۵ تومن ولخرجی هم میشه کرد اخه؟ گفتم فلان جا جلوی هم سن و سالام خجالت کشیدم اونا کلی خرید کردن من چون پول نداشتم هیچی نتونستم بخرم، بهش برخورد دلش شکست ولی گردن نگرفت هم دلم از ناراحتیش گرفته هم اینکه گردن نمیگیره و حق به جانبه حرصم میده😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت نسوزه و احساسی برخورد نکن 

بچه آوردن با این حقوق اشتباه 

من مجردم حقوقم هم از شوهرت بیشتر یه نفرم هستم واقعا گاهی دیگه از زندگی ناامید میشم 

بعد یه بچه بیاری تو این اوضاع اقتصادی اونم پر از حسرت بزرگ بشه 

اونوقت هی باید بشینی حسرت های بچت رو ببینی و دلت بسوزه

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

زندگی سخت شده هیچوقت بخاطر خواهر برادر یا دوست یا اشنا دل شریک زندگیتونو نشکنید

اخه وسط این بلبشو بچه رو کجای دلم بزارم😢😢 عاشق بچم ها ولی خب بچه حالیش نیس که پول نداریمو سر ماهو ماه بعدو،

من خودم نیازای خودم نمیتونم برطرف کنم😢😢

اخه وسط این بلبشو بچه رو کجای دلم بزارم😢😢 عاشق بچم ها ولی خب بچه حالیش نیس که پول نداریمو سر ماهو ...

والا چی بگم،درسته ،ولی وضع اقتصادی درست نمیشه که 

حالا اقدام کنید شاید یکم طول بکشه تا بشه 

ایشالا که همون اول میشه

راستش راست گفتی ۱۵ تومن واقعا کمه تو این دوره زمونهدوستانی که با ۳ تومن هم ماهی میگذرونن و پس اندازم ...

این ماه ۱۵ روزشو گذروندیم ، ۱۵ روز بعدش صفر صفر بود ، از شانس مادربزرگم فوت کرد چند روزیه اونجا غذا میخوریم وگرنه...😢

والا چی بگم،درسته ،ولی وضع اقتصادی درست نمیشه که حالا اقدام کنید شاید یکم طول بکشه تا بشه ایشالا که ...

هم سن و سالای من میبینم حاملن یا بچه دار شدن یا میریم بازار به قدری به راحتی خرج میکنن و نمیشمرن حساب نمیکنن ببینن ته حسابشون پول هست یا نه ، خیلی غصه میخورم، تا اینجاش خیلی غصه خوردم نمیخوام بچه ای رو وارد این داستان کنم

راسته که میگن خدا روزی بچه رو میرسونه؟ تجربشو داشتین؟؟

این ماه ۱۵ روزشو گذروندیم ، ۱۵ روز بعدش صفر صفر بود ، از شانس مادربزرگم فوت کرد چند روزیه اونجا غذا ...

هزینه ها بالاس به همسرت بگو درامدتو ببر بالا بچه دارم میشیم بزا حداقل دلش خوش باشه یه انگیزه ایی داشته باشه وگرنه با این هزینه ها امید به زندگی باقی نمیمونه

بعضی ها می آیند که‌نور✨ شوند

اگه تازه ازدواج کردید خو میتونید یکی دوسال دیگه بچه بیارید ولی اگه بالا دو سه ساله شوهرت حق داره

شوهر منم پونزده شونزده میگیره دوتا بچه داریم قسط هم داریم هشت نه تومن خدا هم کمک میکنه

هم سن و سالای من میبینم حاملن یا بچه دار شدن یا میریم بازار به قدری به راحتی خرج میکنن و نمیشمرن حسا ...

نه والا من فعلا دوساله درگیرم که باردار بشم 

فعلا تجربه نکردم 

ولی شنیدم بعضیا اینطور میگن و زندگیه برادرشوهرم اینطور شده 

با اوضاع داغون ناخواسته بچه دارشدن و تا مرز سقط رفتن بعدش پشیمون شدن و کلی زندگیشون زیر و رو شده 

عزیزم هیچوقت شرایط خودتو با کسی مقایسه نکن هرکس یه مدله و سعی کن با هم سطح خودت باشی وقتی با کسایی بگردی که راحت خرج میکنن و تو دلت میمونه زندگیتو خراب میکنه زیاد باهاشون نرو بیرون و پشت همسرت باش 

هم سن و سالای من میبینم حاملن یا بچه دار شدن یا میریم بازار به قدری به راحتی خرج میکنن و نمیشمرن حسا ...

عزیزم هیچوقت حسرت زندگیه بقیه رو نخر و جلوی شوهرت این چیزارو نگو ناراحت میشه

شاید اونا زندگی بدی دارن ولی پولدارن ، هیچوقت ناشکری نکن عزیزم ، خداقهرش میگیره اگه شوهرت بچه میخواد بیارین شاید تا ابد حقوقش همین قدر موند دیگه نمیخوای بچه دارشی یعنی؟

خودتم برو سرکار کمک خرج شوهرت شو

فقط 26 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹