2777
2789

عبادت کن و کار خیر بکن تا دعات کنن و میلت به عبادت بیشتر میشه 

همین جام می تونی هر شب تاپیک بزنی برات صلوات بفرستن 

البته اگه لقمه ات حلال باشه دعا در حقت اثر داره وگر نه نداره

خیلی مواظب لقمه ات باش 

چیزای نجس هم حرام هستن 

متاسفانه ژلاتینی که سالهاست دارن به خورد مردم میدن و تو بستنی و شکلات و شیرینی و پودر ژله و لبنیات به اصطلاح چکیده هست 

از ژلاتین حاصل از استخوان خوک هست و کاملا حرام هست و آدما رو به سمت بی عفتی برده 

کسی از سران هم براش مهم نیست باید خودت اگه اهل تقوا هستی رعایت کنی حتی دفتر مرجع تقلید هم زنگ زدم همینو بهم گفتن 

آهنگای حرام هم خیلی اثر داره و همون طور که پیامبر فرمودند غنا نردبان زناست 

همون طور که قرائت سوره نور هر روز بر هر مسلمانی واجبه و باید بهش عمل کنیم و آدمو با حیا و با عفت می کنه و چاکرای ریشه رو میبنده

سوره مائده هم تو روز مخصوص خودش یعنی پنج شنبه برای خانمی که اهل فحشا هست عالیههه

بهش عمل کنی که محشره 

حتما خواصشو تو نت بخون

سوره لقمان هم اول صبح سه مرتبه بخونی و یا با خودت داشته باشی و مصرف بادمجون با روغن زیتون و بادام هم تاثیر بسیار زیادی در تقوای انسان داره 

مستحبات خصوصا روزه و نماز شب و نماز اول وقت هم عالللیه  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روزانه هر روز با خدا خلوت کن و هفته ای یه بار مجلس مذهبی برو و تو جمع مومنین باش که تاثیر بسیار زیاد ...

من نماز میخونم

قرآن میخونم

تمام دعا ها رو میخونم

حتی دارم قرآن و با معنی ختم می‌کنم

به نیازمند ها کمک می‌کنم پول میدم 

ولی فقط حجابم کامل نیست اونم باز نمیپوشم ولی محجبه نیسنم 

من نماز میخونمقرآن میخونمتمام دعا ها رو میخونمحتی دارم قرآن و با معنی ختم می‌کنمبه نیازمند ها کمک می ...

حجاب هم اولش سخته 

کم کم آدم عادت می کنه 

چله بگیر راحت میشه برات 

با یه دوست محجبه و یه جمع محجبه در ارتباط باشی راحته 

برای اینکه ب موفقیت تحصیلی برسیم چیکار کن

همون طور که خداوند عالم تو قرآن فرموده گشایش تو تقوا هست

انجام واجبات و ترک محرمات 

می تونی به کار مستحب هم نذر کنی مثلا نماز اول وقت یا زیارت عاشورا در روز یاحتی یه سلام به امام حسین علیه السلام در روز یا یه سوره یا یه تعداد صلوات و ....به یه شهید یا عالم و ... هدیه بدی و دعات کنه و حاجتتو از خدا بگیری 

چون اونا بیشتر از ماها به خدا نزدیک هستن دعاشونم مستجاب تره 

این از راحت ترین کارا برای گرفتن حاجت هست