2777
2789

خودم با این‌که تقریبا همسن شمام

ولی واقعا تا میتونی سعی کن از همه روزا و لحظه هات لذت ببری و کیف زندگیو کنی

هیچکس رو هم بالاتر از خودت حساب نکن و برای خودت خیلی ارزش قائل باش همیشه خودت برای خودت میمونی

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودم با این‌که تقریبا همسن شمامولی واقعا تا میتونی سعی کن از همه روزا و لحظه هات لذت ببری و کیف زندگ ...

من بااینکه خیلی اجتماعیم و روابط اجتماعیم خوبه ولی نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارم

همش میگم اگه هیکلم فلان بود بیشتر لذت می‌بردم

موهام بسان بود بهتر بود

من بااینکه خیلی اجتماعیم و روابط اجتماعیم خوبه ولی نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارمهمش میگم اگه هیکلم ...

واای منم ازت سه سال کوچیک ترم

ببین سعی کن کتاب عزت نفس و .. بخونی خودتو خوب ببینی

و زیاد فکر نکنی

اینا برای من خیلی رو اعتماد به نفسم جواب داد

و اینکه همش دنبال یادگیری و پیشرفت باش

زمانو از دست نده اما برای خودت هم وقت بزار

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

من بااینکه خیلی اجتماعیم و روابط اجتماعیم خوبه ولی نمیدونم چرا اعتماد به نفس ندارمهمش میگم اگه هیکلم ...

خب درستش کن یه آرایش ریز همیشه داشته باش در حد کرم و رژ موهاتم همیشه با اتو مو صاف کن بریز دورت همیشه مسواک بزن حتی اگه دندونات صاف نیس بازم قشنگن دندونای سفیدی که همشون سرجاشونه البته😂 دختر قرتی ای باش کلا😎😂

هرجا گفتم موفق باشی بایه خدافظی خوشحالم کن

واای منم ازت سه سال کوچیک ترمببین سعی کن کتاب عزت نفس و .. بخونی خودتو خوب ببینیو زیاد فکر نکنیاینا ...

چه کتابی بخونم اسماشون چیه

واقعا کمبود اعتماد به نفس یه مریضی محسوب میشه انگار:/

ادم دیوونه میشه

متاسفانه همش به خاطر جامعه ی امروزه که همه با هزارتا کار خودشونو تغییر میدن

شما به این فکر کن که با هیچ عمل و فلانی زیبایی و خود واقعیت هستی خودتو دوست داشته باش هیکل تو مناسب برای توعه نباید ناراضی باشی از چیزی که هستی

اما خب با ورزش و این چیزها میتونی هیکلتو خوب کنی

بگردانَد مرا آنکس که گردون را بگردانَد🤍🌱

چه کتابی بخونم اسماشون چیهواقعا کمبود اعتماد به نفس یه مریضی محسوب میشه انگار:/ادم دیوونه میشه

مریضی نیست یه عادته که تو ذهنت ساختیش

سعی کن هرروز از خواب که بیدار میشی ده تا از نعمت ها تو و ده تا تلقین به خودت رو با تماااام احساست بنویسی این خییییلی جوابه یعنی به نظر من مهم ترین کاره

مثلا بنویسخدایا شکرت که یه رخت خواب گرم و نرم دارم خدایا شکرت بابت بارون دیروز! حتی کوچیک ترین چیز ها هم نعمت محسوب میشن

قانون تلقین .من زیبا هستم من هیکل عاااالی دارم من درسم خوبه و... حتی به دروغ

انقد نبنویسی و مینویسی تا واقعا باورت میشه و این باور تو روی دیگرانم اثر میزاره و اونها هم زیبا میبیننت! بهم اعتماد کن

همهههه آدما اعتماد به نفسشون اون جوری که دلشون میخواد نیست گلم

چون هیچکس کامل نیست که بخواد همه چی تموم باشه

خود خزانیم و دم از شوق بهاران می‌زنیم...🤎برام دعا کنین ، دعا کنین موفق بشم ، این دختر داره برای آرزوهاش تلاش میکنه🥲🤎

هیجده سالمه ولی بالغ تر از سنمم

همیشه خودتو اولویت قرار بده تو هر شرایطی

خودتو دوست داشته باش و برای خودت ارزش قائل شو

هر روز به خودت برس چه از لحاظ ظاهری چه روحی

به خودت و خدا ایمان داشته باش

و هر روز برای پیشرفتت تلاش کن و بهترین ورژن خودتو بساز

یادت باشه مستقل بودن برای زن خیلی واجبه

و در نهایت هیچوقت هیچوقت برای هیچ نَری خودتو کوچک نکن و گریه نکن چون به هیچ وجه لیاقتشو ندارن هیچکدومشون!