2777
2789

دیروز با تمام فامیل رفته بودم سر خاک پدر بزرگ ام 

پدر بزرگ ام ۱۷ ساله فوت کرده

من یک پسر خاله دارم ۴ سالشه

مداوم میپرسید

اینجا زیر خاک  انسان هستش میخوام انسان ها زیر خاک ببینم (یک نفر تازه دفن کرده بوده با یک عالمه گل ،میگفت میخوام پارچه بردارم  ببینمش)

خاله ام از پدر بزرگ خیلی به این بچه تعریف کرده

ابن بچه هم

میگفته هرطور شده میخوام پدر بزرگ ببینم حتی ج*ن*ا*زه

بعد مدام میپرسید پدر بزرگ الان زیر خاک چه شکلی شده

بعد مداوم میپرسید

پدر بزرگ الان کجا رفته چیکار میکنه 

اگه خود پدربزرگ پایین هستش پس روح اش چجوری رفته بالا

زمانی که من بچه بودم

یدونه میگفتن خدا و بهشت و  جهنم گناه و ثواب تمام شد رفت ،راجب وفات؟

الان راجب وفات والدین به بچه ها چی باید توضیح زدن خیلی سخت تر شده 

اونقدر که گفتم زبانم مو درآورد .

چقدرررر گناە دارە

کارشون خیلی از عقل ب دورە کە بچە ب این‌کوچیکی رو درگیر این جریانات و مرگ و اینچیزا میکنن

این تازە اول زندگیشع چرا باید مرگ رو درک بکنە؟؟

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذهن بچه چهارساله نمیتونه درک کنه ماهیت مرگ رو

چون مرگ یه موضوع انتزاعی هست

بهش چند جمله انتخاب شده منطقی و ساده بگید

بعدا که بزرگ شد براش توضیح بدید

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

اینا سوالایی هستن که ادم بزرگا هم جوابشو نمیدونن فقط بر اساس چندتا حدیث صحبت میکنن

باید به بچه بگی ماهم نمیدونم

هیچ کس نمیدونه

فقط خدا میدونه و همه آدما حتی من (دورازجونت) یه روزی تجربه میکنیم و میبینیم که اون پایین چه اتفاقی میفته

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد

یکی از نزدیکان ما هم فوت شد رفتم سر خاک گریه میکردم پسرم گریه میکرد که نه اون نمرده زنده اس رفته پیش خدا اصلا باورش نمیشد هنوز که هنوزه میگه کجاس میگم ازدواج کرده رفته پیش شوهرش خونه خودشونه بچم داشت افسرده میشد خیلی گریه میکرد تو فکر بود همش می‌گفت اگه خدا مهربونه چرا کمک نکرد به اون حالش خوب بشه که منم مجبور شدم دروغ بگم خوب شده پسرمنم چهار سالشه 

تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم ⁦👩‍❤️‍💋‍👨⁩ امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو  داده خدایا  ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍