2777
2789

بچه ها جونم سلام شبتون اروم🩷

خب جونم واستون بگه ما ۸ ماهه عقدیم و با همسرم هر دو شهر جدایی و از هم فاصله داریم 

بنا ب دلایلی چون رفت آمد سخت بود و دلتنگی دوری داره اذیتمون میکنه از طرفی دلیلی واسه عقد بودن نداریم همسرم کار دارند خوب سربازی رفته ماشین سرمایه داره و.. 

گفتیم زودتر برین سر زندگیمون عروسی کنیم 🙂‍↕️🥰

من جهیزیم ۷۰ درصدش کامله همسرمم در خال حاضر با توجه به بودجش میتونه ی خونه شیک رهن کنه 

اما دیگه هرینه اضافی برای مراسم عروسی نداریم نه همسرم نه بابام و باید منتظر وام باشیم تا جور بشه اونم تا بیاد اوکی بشه ما خیلی تحت فشاریم بابت دوری خسته شدن از رفت آمد مسیر طولانی 🥺

بنابراین بین خودمون تصمیم گرفتیم به پیشنهاد. خودم و پدر شوهرم تا برج ۳. ۴ بریم دنبال خونه و خرید های نهایی و بربم ماه عسل کربلا و بعد بریم سر زندگیمون🫶🏻🌱 و برج ۶ بلافاصله بعد از تموم شدم محرم و صفر  که دبگه تا اونموقع وام واریز شده 

ی جشن جمع و جور بگیریم تو خونه و اقوام و.. دعوت کنیم خرید عروسی و آتلیه و.. بذاریم همون برج .🥲❤️

نه میتونم از ماه عسل دل بکنیم چون عشق کربلاییم 

نه میتونیم از مراسم دل بکنیم چون عقدمم مهمونی درجه ۱ بودن و لباس عروس نپوشیدم

نه میتونیم صبر کنیم ...🫠

بنظر خودمون این بهترین راه بود 

که همه چی حفظ شده باشه 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

ببین خودت چی دوس داری 

من عروسی اول دوس دارم

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مسئله خیلی شخصیهفراتر از نظر ماامیدوارم در آخر هر تصمیمی میگیرید خوشحال باشید و در کنار هم خوشبخ ...

اره درسته 

مرسی عزیزم لطف داری

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

وای خدایا چ خوشحال شدم الهی خوشبخت بشین

عه 

چرا عزیرم ؟ 😂😍ممنون فداتشم 

میتونم بدونم کدوم شهری؟و کار همسرت چیه؟

من شیرازم 

همسرم مهندسی تجهیزات پزشکی 

شرکت داره 

از اینک یکی خوشحاله و داره سر و سامان میگیره ، از ته قلبم میخوام خوشبختت بشین

ممنون از قلب مهربونت 

بهترینها سهم دلت❤️

فکر خوبی هست عزیزم اشکالی هم نداره فقط اینکه چندبار بروبانک سربزن تاثیرداره دراین که زودتربگیرید

ممنون گلم اره درسته حتما