بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تو رو خدا نزنین از این تاپیکا مردارو پر رو کردید تا یه چی بهشون میگی میگن شما کشته مرده مرداهستید بر ...
عزیزم بیرون اینجور نیست. شوهر من چهار پنج تا رفیق داره همشون کار دارن ولی بهشون زن نمیدن دخترا دور و بر ما خیلی سختگیر شدن. یکیشون یه پسر قدبلنده ماهی چهل پنجاه تومن درآمدشه . حتی اونم زن نمیدن. همه دنبال شغل دولتی و تحصیلات دانشگاهین ولی اینا دیپلمه هستن
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
انشاالله ازدواج همه اونایی که دلشون یار و همدم میخواد
خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
عزیزم بیرون اینجور نیست. شوهر من چهار پنج تا رفیق داره همشون کار دارن ولی بهشون زن نمیدن دخترا دور ...
کسی دیگه زن نمیگیره
دخترا خونه باباشون موندن
مجرد باش و پادشاهی کن
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
تو این سایت دنبال بابای نداشتشونن نرهای بی خاصیت لندهور
بی تربیت
خواجه هستی؟اگه خواجه ای ک محرمیدر غیر اینصورت همون هرررری
چقدر بی تربیتی
خوب نیست یه آدم اینقدر بی تربیت باشه