عزیزم بیرون اینجور نیست. شوهر من چهار پنج تا رفیق داره همشون کار دارن ولی بهشون زن نمیدن دخترا دور ...
چرت و پرت
کسی درآمد ۴۰ ۵۰ تومنی رو ول میکنه میچسبه به شغل دولتی؟؟؟
کسی درامد ۴۰ تومنی رو ول میکنه میچسبه به ۱۲ تومن حقوق دولتی؟
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم
چرت و پرت کسی درآمد ۴۰ ۵۰ تومنی رو ول میکنه میچسبه به شغل دولتی؟؟؟کسی درامد ۴۰ تومنی رو ول میکنه میچ ...
تو شهر ما رسمه پدر داماد زمین یا خونه یا باغ بزنه برا مهریه عروس همون موقع عقد. به خاطر همین اکثرا خونه دارن. اما میخوان شغلشون .کارمندی باشه. دختراش تازه به دوران رسیده اند . شغل آزاد قبول ندارن. به کلاسشون نمیخوره.
روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلمهایی که به من شد😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آهااا پس توم جنست مذکره که از حرفم سوختیدرمورد پریود یا حاملگیت سوال داری که اینجایی؟
وقتی وارد سایت میشی نوشته خانوم یا آقا
یعنی هر دو میتونن بیان
❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم