tabitta مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 4020 عنوان روز کنکور چجوری بودید2 | مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست لطفا تعریف کنید اگر اتفاق جالب خوب وبد هر مدلیشو :) تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒 #مردادی 1404/02/05 | 22:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کنکوریل عضویت: 1403/09/14 تعداد پست: 1185 عذاب وجدان نخوندن داشت دیوونم میکرد ولی امسال نخوندمفهمیدم که واقعا به درسخوندن علاقه ندارم ولی این دوماه و تلاش میکنم بگذره بره
tabitta مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 4020 نخونده بودم استرسم نداشتمسر دفترچه سوم فقط چشمم به ساعت بود که تموم شه بره اخه من بایدم استرس داشته باشم اخه پزشکی میخام :( تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒 #مردادی
zmed عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 679 انشالله عزیزمخواستم دلداری بدم بعضیا خود کم بینی دارن اخه مرسی عزیزم .. نه واقعا خودکم بینی نیست بخدا اگه وضع کتاب زیستمو ببینی و با درصدم مقایسه کنی شوکه میشی هعی زیست دوست داشتنی پیرم کردی با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوشبین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻♀️📖]
zmed عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 679 منم از استرس گریه میکنم همینجوریمم درس میخونم امروز دوتا مسکن خوردم برا این سردرد هیچکدوم جواب ندادن حس ادمای روانی رو دارم با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوشبین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻♀️📖]
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9699 مرسی عزیزم .. نه واقعا خودکم بینی نیست بخدا اگه وضع کتاب زیستمو ببینی و با درصدم مقایسه کنی شوکه میش ... منم ی عالمه وقت روش گذاشتم امروز خیلی خورد تو ذوقممم خیلییی زیاد
tabitta مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 4020 کامل بگم من استرس نداشتم ولی خب اونجا که رفتم شماره ها رو چسبونده بودن بین شماره ها گشتم صندلیمو پید ... الکی میگن نخوندیم برعکسمنم ب خودم خوراکی میبرم ولی امسال جدیم از این مسخره بازیا پرهیز میکنم تو کنکور اخه رتبه خوب میخام اما روز خوبی داشتیه:) تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒 #مردادی
zmed عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 679 منم ی عالمه وقت روش گذاشتم امروز خیلی خورد تو ذوقممم خیلییی زیاد منم منم :) کاظم بمیری با سوالات با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوشبین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻♀️📖]
دختر_آگاهی_3 عضویت: 1401/04/23 تعداد پست: 9699 منم منم :) کاظم بمیری با سوالات کاظم اون دنیا کارش دارمهزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه راستی ی سوال میدونی کسی ک تو ۲۴ آزمون حدودا ۸۰۰ پاسخ صحیح داشته ترازش چنده یعنی وضعش خوبه یا نیست ؟
zmed عضویت: 1402/03/21 تعداد پست: 679 کاظم اون دنیا کارش دارمهزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه راستی ی سوال م ... دقیقاااا نمیدونم یکم کمه انگار ولی حدود 6000 شاید باشه با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوشبین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻♀️📖]
tabitta مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 4020 کاظم اون دنیا کارش دارمهزاران نفر میلیون ها نفر رو بدبخت کرد نمیدونم چطور زندکی میکنه راستی ی سوال م ... 24 اصلی ؟ اگر اصلی خیلی افضاحه وضعش تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒 #مردادی
tabitta مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 4020 اره چطور؟؟ اگر منظورت باشگاه 500 تایی تو قلمچیه که قلمچی علاوه بر ازمون های اصلی اون مشابه و هدف گذاری اگر داده اونارو هم اضافه میکنه خلاصه اون سطحش خیلی ضعیفه در حد تراز زیر 5000 تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒 #مردادی