2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منی ک پارسال نخونده بودم اوکی بودم سر جلسه ام دوست پیدا کردم ولی امسال خوندم درصدام افتضاحن :) همین چند ساعت پیش اونقدر گریه کردم سردرد گرفتم الانم باید با حال زار تحلیل کنم..

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

با داداشم رفته بودیم سر حوزه یادمه داشتم از ماشین پیاده میشدم میگفت یادت نره چه قبول بشی چه نشی بازم ژینای من هستی😂🥲

یه قوت قلبی بود برام خیلی از استرس ام اینا کم شده بود:)

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجانزده نخواهد کرد ..🤍

نخونده بودم استرسم نداشتم

سر دفترچه سوم فقط چشمم به ساعت بود که تموم شه بره

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

کامل بگم 

من استرس نداشتم ولی خب اونجا که رفتم شماره ها رو چسبونده بودن بین شماره ها گشتم صندلیمو پیدا کنم یه حالت لرز گرفته بودم. بعدم نشستیم با بقیه یکم حرف زدم باهاشون اونام گفتن ما زیاد نخوندیم یکم آروم شدم. اون بیسکوییت هم که خودشون دادن هی همش میترسیدم بخورم وقتم زود بگذره وقت کم بیارم،  ولی آخر دیدم سر سوالا نمیکشم جوابا به ذهنم نمیرسه. با آرامش بیسکوییت باز کردم خوردم😂

عزیزم و منی ک چقدر درکت میکنمچن تا درست داشتی چطور بود درصد هات

نپرس از درصدام فقط میدونم که امسال باید تموم بشه این درد مضخرف و بهش برسم 

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

منی ک پارسال نخونده بودم اوکی بودم سر جلسه ام دوست پیدا کردم ولی امسال خوندم درصدام افتضاحن :) همین ...

منم از استرس گریه میکنم همینجوریمم درس میخونم

تا کن خوب نشد مچاله کن بره 🩷 💖 💝 💟 💒  #مردادی