2777
2789

من هربار خواستم کوبیده درس کنم افتضاح شده اصلا بلد نیستم فقط از رستوران سفارش میدیم باوجودیکه کلی گوشت قرمز و یه خرده دنبه هم میزنم بازم یه جوری میشه یا ادویه هام زیاد میشه مزه ادویه میگیرم 

ادویه نمیزنن 

فقط پیاز رنده سده و فلفل تند ریز ریز خرد میکنن

♥️توجه ♥️اگر تا آخرین لحظه بحث به زخم های طرف حمله نکردی به خانومی خودت افتخار کن، ادمهایی که مثل توهستن خیلی کمن پس مواظب خودت باش❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا ادویه نزن 

من همیشه فقط نمک میزنم و تمام 

مزه کوبیده میره ادویه زدنی اصلا هم وا نمیره 

هم رو منقل هم تو سولاردوم 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

ادویه نمیزنن فقط پیاز رنده سده و فلفل تند ریز ریز خرد میکنن

وای واقعا؟ من کلی ادویه زردچوبه و زعفران و دابریکا و کاری و نمک و فلفل سیاه همه چی زدم حالم بهم خورد مزه ادویه گرفته بود اون همه گوشت شوهرم بیچاره از ترسش همش به به چه چه میکرد و به زور میخورد دلم براش سوخت ولی چیزی نگفتم 

اصلا ادویه نزن من همیشه فقط نمک میزنم و تمام مزه کوبیده میره ادویه زدنی اصلا هم وا نمیره هم رو منقل ...

تو اینستا دیدم ادویه میزنن منم زدم الان فهمیدم نباید بزنم علاوه بر گوشت چرخ کرده قرمز و نمک دیگه چی میزنی 

گوشت گوسفندی و گوساله رو باهم چرخ کناب پیاز رنده شده رو بگیر و بزنفقط نمک بزندنبه رو حذف کن بو بد می ...

آها یعنی دنبه نزنم بخاطر چسبناک بشه دنبه زدم اتفاقا یبار فقط خالص گوشت زدم همش ریخت چسبنده نشد هربار هر جوری امتحان کردم ناموفق بودم  غیر گوشت و نمک دیگه چی میزنی ؟ رو آتیش کباب میکنی یا تو روغن سرخ میکنی؟

تو اینستا دیدم ادویه میزنن منم زدم الان فهمیدم نباید بزنم علاوه بر گوشت چرخ کرده قرمز و نمک دیگه چی ...

پیاز 

50درصد آب پیاز رو میگیرم و تمام 

همیشه نسبت ترکیب گوشت گوساله(سر دست گوساله)  ۵۵درصد میکنم و 45درصد هم گوشت گوسفندی (قلوه گاه گوسفندی )

و خوب ورز میدم میذارم یخچال 3ساعت استراحت میکنه 

بعد ورمیدارم میزنم سیخ 

سیخ هم نباید خیس یا مرطوب باشه 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

آها یعنی دنبه نزنم بخاطر چسبناک بشه دنبه زدم اتفاقا یبار فقط خالص گوشت زدم همش ریخت چسبنده نشد هربار ...

عزیزم زیاد ورز بده 

اینقدر که چسبناک بشه

احتمالا کم ورز میدی 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

آها یعنی دنبه نزنم بخاطر چسبناک بشه دنبه زدم اتفاقا یبار فقط خالص گوشت زدم همش ریخت چسبنده نشد هربار ...

پیاز چرخ کن 

آب پیاز بگیر فقط پیاز بزن بهش با کمی نمک 

ورز بده تا چسبناک بشه و قاطی بشه حسابی 

یکم بزار تو یخچال مثلا نیم‌ساعت روش ی تیکه پلاستیک بزار که خشک نشه روش 

بعد سیخ بگیر و بزار ی مدت به سیخ بمونه اون موقع سفت و بیات میشه دیگه نمیریزه

یا اینکه یکم قاطی گوشت گوسفندت مرغ چرخ کن بزن 

اون وقت چسبناک و خوب میشه 

ولی در کل ی مدت بزار به سیخ بمونه بیات بشه احتمالا ریختنش خیلی کم میشه 

شُکر که بدتر از این نشد 😄
عزیزم زیاد ورز بده اینقدر که چسبناک بشهاحتمالا کم ورز میدی

اره کم ورز دادم پس دنبه نزنم فقط گوشت و پیاز که رنده که آبش گرفته شده با نمک بدون هیچ ادویه ای همینا رو ورز بدم تمام تو روغن هم میشه سرخ منم؟

پیاز چرخ کن آب پیاز بگیر فقط پیاز بزن بهش با کمی نمک ورز بده تا چسبناک بشه و قاطی بشه حسابی یکم بزار ...

مرسی عزیزم که زحمت کشیدی آنقدر خوب توضیح دادی بعد اینکه به سیخ زدم و بذارم بمونه اون زمان تو یخچال بذارم که با سیخ بمونه یا نه تو فضای باز آشپز خانه 

اره کم ورز دادم پس دنبه نزنم فقط گوشت و پیاز که رنده که آبش گرفته شده با نمک بدون هیچ ادویه ای همینا ...

قلق اصلی همون ورز دادنه

بله میتونید 

توی ماهی تابه کمی اب بریزید ۱لیوان

اق رب

اق روغن

کتلتها رو با این ترکیب درست کنید و بندازید تو اب در حال جوش

خیلی خوشمزه میشه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

قلق اصلی همون ورز دادنهبله میتونید توی ماهی تابه کمی اب بریزید ۱لیواناق رباق روغنکتلتها رو با این تر ...

نه عزیزم از رب خوشم نمیاد میخام مثل کوبیده گوشت گوسفندی های رستوران بشه برا همون گفتم تو ماهیتابه هم میشه یا نه آخه یه جا هفته پیش رفتم کباب خوردیم خیلی چرب بود نمیدونم تو آتیش درست کرده یا روغن سرخ کرده