2777
2789
مهم نیست براش رابطه زناشویی مون سرد شده خستم کرده دکترم گفته تا اخر عمر بچه دار نمیشید با ابن حال کن ...

باید باهم هماهنگ باشید قفل دروعوض ڪنید حریم خودتونو حفظ ڪنید، اینجورے زندگے سرد وبےروح میشہ باهمسرت حرف بزن بازبون خوش راضیش ڪن،زندگےتونو شاد ڪن سرگرمے دونفره ترتیب بده دلتون باهم گرم بشہ

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

مهمان حبیب خداست 

شما سخت نگیر 

وقتی میان بزار خودشون کار کنن.

تا بهت فشار نیاد 

شوهرت چی بگه ، بنده خدا .خوب خانوادشن

ولی مثلأ اگر خسته میشی و کمرت درد می‌کنه 

همینو  بگو به خانواده اش که کمر دردم ،  خدایی نکرده دسیک کمر نگیری 

بالا و پایین می‌کنی .

امکان تعویض خونه ندارین ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی خواهر شوهرت کتکت میزنه شوهرت هیچی نمیگه یعنی تو ببخشید رک. میگم بدونی کع پشم شوهرت نیستی پس نب ...

💔😮‍💨میگه دوستت دارم اما نمیتونم باشون در بیوفتم توهم کنار بیا باشون فک کن نیستن محل نده 

💔

مهمان حبیب خداست شما سخت نگیر وقتی میان بزار خودشون کار کنن.تا بهت فشار نیاد شوهرت چی بگه ، بنده خدا ...

مشکلی با اومدنشون ندارم قدمشون روی چشمم ولی با کیلید زاپاس از خونم داشتن ،یهو اومدن داخل خونه و دیدن من در هر شرایطی بزل و بخشش کردن وسایلم بدون اجازه مشکل دارم

💔

💔😮‍💨میگه دوستت دارم اما نمیتونم باشون در بیوفتم توهم کنار بیا باشون فک کن نیستن محل نده

نمیشع که دوسداشتن به حرف نیست به عمله شوهر من خیلی محترمانه اگه خانواده اش چیزی بگن حتی خیلی کوچیک جوابشون میده بارها مادشوهرم حرفی بهم زده من هیچی نمیگم ولی شوهرم قشنگ جوابش میده که دیگه مادرش حرفی نداره بگه خیلی محترمانه 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
مشکلی با اومدنشون ندارم قدمشون روی چشمم ولی با کیلید زاپاس از خونم داشتن ،یهو اومدن داخل خونه و دیدن ...

موندم چطوری از روز اول تونستی قبول کنی کلید داشته باشن بیان سرک بکشن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

اما دیگه حرف زشت نزن 

که والله بابت حرف تنها زدنش 

هم بازخواست میشی 

استغفرالله 

اسمش هم ترسناکه .

عنوان تاپیکت .

میدونستی اگر یک نفر 

فقط یک نفر با عنوان تاپیک ناراحت باشه از قبل .

و این عنوان تشویق و تحریکش کنه به این عمل قبیح ی که گفتی ، شریک جرمش میشی نزد خدا .

خواهش میکنم دیگه حرفشم نزنی ‌.

بیخیال نباش شوهرت رو تربیت کن خیلی پسرها دیدم زنشون تربیتشون میکنن اونجوری بشن که میخان

امنیت ندارم دوساله ازدواج کردم بی اجازه میان خونم وقتی نیستم وقتی هستم هم در نمیزنن یهو میان وقتی اع ...

یادمه دو سه سال پیش یه کاربری گف مادرشوهرش وقتو بیوقت میاد خصوصا وقتی شوهرش از سرکارمیاد سریع میاد.گف یبار عمد همه لباسارو دراوردم یهو اومده اینو تو اون حالت دیده😂😂

نمیدونستم یه روز اومدم خونه دیدم بدون اجازه من اونجان گفتن عه اومدی نمیدونستیم میای

همون روز باید باید کلید خونه روعوض میکردی خونه هرکس حریم شخصیه اونه

یادمه دو سه سال پیش یه کاربری گف مادرشوهرش وقتو بیوقت میاد خصوصا وقتی شوهرش از سرکارمیاد سریع میاد.گ ...

این که برام عادیه اصلا اون نباشه نمیتونم با همسرم .....

💔