2777
2789
شوهرمو دوست دارم دیوونشم اما دیگه نمیکشم

همون شوهر عزیزت بی عرضست که خونش اینطور کاروانسرا شده و بی اجازه میان داخلش و شریک زندگیشو به جنون میرسونن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودت سنگین بگیر 

مرز ها رو حفظ کن 

با احترام و رسمی باش 

خیر خواهشون باش

اما با رعایت فاصله 

محترم باش 

که حد و مرز ها مشخص بشه 

و بچسب به شوهرت و زندگیت .

که یک زندگی مُفت بدست نمیاد.

کلی مردم خون دل میخورن 

که یک زندگی پا بگیره و زندگی بشه .

خودت سنگین بگیر مرز ها رو حفظ کن با احترام و رسمی باش خیر خواهشون باشاما با رعایت فاصله محترم باش که ...

رفتو امد ندارم باشون خونه مادرم که میرم وقتی بر میگردم میبینم اونجان شوهرم کارش جوریه دوسه شب نیست یه شب میاد اون شبم اونا اونجان حتی شده شبم میخوابن

💔

رفتو امد ندارم باشون خونه مادرم که میرم وقتی بر میگردم میبینم اونجان شوهرم کارش جوریه دوسه شب نیست ی ...

چہ سخت، شوهرت ازشرایط راضیہ؟

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم

خواهرم پزشکه. هفته قبل یک خانم ۳۷ساله با همسرش دعوا کرده بود. خودش رو دار زده بوده. دیگه نتونستن برش گردونن. میگفت همسرش عادی بوده. فقط خانواده دختره خیلی اذیت بودن. به پدرمادرت فکر کن. ببین مردها به هیچیشون نیست هر چیزیت که بشه. 

خواهرم پزشکه. هفته قبل یک خانم ۳۷ساله با همسرش دعوا کرده بود. خودش رو دار زده بوده. دیگه نتونستن برش ...

نمیتونم دیگه نمیکشم مگه من چندسالمه افتادم دست یه مشت ادم زبون نفهم دارم کم کم اب میشم 

💔

حالا من گاهی میخوام خودمو بکشم واسه خودمه

اخه کسی واسه یکی دیگه خودشو میکشه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
نمیتونم دعوا کنم نمیتونم بشون بگم زبونم میگیره خواهر شوهرم کتک میزنه شوهرمم خودشو کنار کشیده انگار ت ...

وقتی خواهر شوهرت کتکت میزنه شوهرت هیچی نمیگه یعنی تو ببخشید  رک. میگم بدونی کع پشم شوهرت نیستی پس نباید این ادم رو دوسداشته باشی چون این رابطه به تو صددرصد ضربه روحی روانی میزنه به خودت میای میبینی یه موجود ترسو بزدل افسرده و حرصی شدی که بیش از حد خود خوری میکنه

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️