بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهرم پزشکه. هفته قبل یک خانم ۳۷ساله با همسرش دعوا کرده بود. خودش رو دار زده بوده. دیگه نتونستن برش گردونن. میگفت همسرش عادی بوده. فقط خانواده دختره خیلی اذیت بودن. به پدرمادرت فکر کن. ببین مردها به هیچیشون نیست هر چیزیت که بشه.
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
وقتی خواهر شوهرت کتکت میزنه شوهرت هیچی نمیگه یعنی تو ببخشید رک. میگم بدونی کع پشم شوهرت نیستی پس نباید این ادم رو دوسداشته باشی چون این رابطه به تو صددرصد ضربه روحی روانی میزنه به خودت میای میبینی یه موجود ترسو بزدل افسرده و حرصی شدی که بیش از حد خود خوری میکنه
اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمیشدی♥️