nanhnanh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4075 عنوان بچه ها بی بی چک منفی شده ولی من هنوز امید دارم 51 بازدید | 9 پست بی بی چکم منفی شده ولی نمیخام باور کنم تا پریود نشم باور نمیکنم مشد ابن ماه دوتا فولی خوب داشتمبچه ها من ۱۲ اسفند پریود بودم و ۹ فروردین لونا برام نوشته ۵ اردیبهشت ینی امروز نشدم ینی ممکنه پریود نشم میرم دسشویی مدام زل میزنم ببینم خون میاد ولی نیست منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده 1404/02/05 | 20:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اولین_برگ_پائیزی عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 263 خیلی سخته انتظار..و پریود خیلی خیلی خیلی دردناکتر از قبل برای آدم میشه آدم انگار فرو میریزه حس بی کفایتی نسبت ب بدنم دارم روح و روانم بهم میریزه امیدوارم پریود نشی منم این ماهه قرص لتروزول خوردم و روز چهاردهم آمپول پی دی برگ فولی هااا چند بودن؟
sunshine13811381 عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 621 من آدم میشناسم که همینطوری بود هر دفعه دیر به دیر پریود میشد یک دفعه که نشد فکر میکرد مثل هر سری هست ب اصرار بقیه بی بی چک استفاده کرد دید بازم منفیه بی بی چکو انداخته تو سطل زباله بعد رفته چند تا چیز بریزه تو سطل زباله دیدن مثبت زده
nanhnanh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4075 خیلی سخته انتظار..و پریود خیلی خیلی خیلی دردناکتر از قبل برای آدم میشه آدم انگار فرو میریزه حس بی ک ... کنم لترزول خوردم امپول زدم دوتا داشتم ۱۸ و۱۹ ماهای قبل نداشتم شما چی چند بودن منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
nanhnanh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4075 توکل به خدا عزیزم مهم اینه به امید خدا مادر میشی ان شالله ممنوون گلم منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
nanhnanh مدیر استارتر عضویت: 1399/10/29 تعداد پست: 4075 من آدم میشناسم که همینطوری بود هر دفعه دیر به دیر پریود میشد یک دفعه که نشد فکر میکرد مثل هر سری هست ... من شکم درد دارم حس میکنم الان پریود بشم ولی نمیشم منتظرم دوباره مامان بشم دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده
اولین_برگ_پائیزی عضویت: 1402/07/08 تعداد پست: 263 کنم لترزول خوردم امپول زدم دوتا داشتم ۱۸ و۱۹ ماهای قبل نداشتم شما چی چند بودن منم مصل شما دوتا ۱۸یدونه ۱۶
sunshine13811381 عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 621 من شکم درد دارم حس میکنم الان پریود بشم ولی نمیشم چی بگم والا