2777
2789

بی بی چکم منفی شده ولی نمیخام باور کنم  تا پریود نشم باور نمیکنم مشد ابن ماه دوتا فولی خوب داشتم

بچه ها من ۱۲ اسفند پریود بودم  و ۹ فروردین 

لونا برام نوشته ۵ اردیبهشت ینی امروز نشدم  ینی ممکنه پریود نشم میرم دسشویی مدام زل میزنم ببینم خون میاد ولی نیست

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

خیلی سخته انتظار..و پریود خیلی خیلی خیلی دردناک‌تر از قبل برای آدم میشه آدم انگار فرو میریزه حس بی کفایتی نسبت ب بدنم دارم روح و روانم بهم میریزه امیدوارم پریود نشی منم این ماهه قرص لتروزول خوردم و روز چهاردهم آمپول پی دی برگ 

فولی هااا چند بودن؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من آدم میشناسم که همینطوری بود هر دفعه دیر به دیر پریود میشد یک دفعه که نشد فکر میکرد مثل هر سری هست 

ب اصرار بقیه بی بی چک استفاده کرد دید بازم منفیه بی بی چکو انداخته تو سطل زباله بعد رفته چند تا چیز بریزه تو سطل زباله دیدن مثبت زده

خیلی سخته انتظار..و پریود خیلی خیلی خیلی دردناک‌تر از قبل برای آدم میشه آدم انگار فرو میریزه حس بی ک ...

کنم لترزول خوردم امپول زدم دوتا داشتم ۱۸ و‌۱۹ ماهای قبل نداشتم شما چی چند بودن

منتظرم دوباره مامان بشم  دعام کن دوست خوب من.. یه گل دختر دارم عاشقشیم  الان تو اقدامم برای نی نی دوم اگه خدا صلاح دید 🥺 بهم بده

توکل به خدا عزیزم مهم اینه به امید خدا مادر میشی

ان شالله ممنوون گلم

من آدم میشناسم که همینطوری بود هر دفعه دیر به دیر پریود میشد یک دفعه که نشد فکر میکرد مثل هر سری هست ...

من شکم درد دارم حس میکنم الان پریود بشم ولی نمیشم