این مال من نیست مال دوستمه دوستم رشته ی داروسازی دانشجویی سال 4 است خودش میگه من 2 تا مریضی خیلییییی سخت گرفتم که اصلااااا خوب شدتی نبود همه ی دارو ها و دکتر ها رو رفتم خیلی حالم بد بود با طب سنتی و گیاه و اسلامی اینا بالاخره خوب شد الان جوری شده اصلااااا داروی شیمیایی نمیخوره فقط گیاهی حالا الان عذاب وجدان شدید گرفته میگه من خودم از اینا نمیخورم اصلا و میدونم خوب نمیکنه حالا دارم به مردم میدم مثل سگ گریه میکنه حالش بدهههه میگه میخوام انصراف بدم سرکار نرم منم موندم چی بهش بگم اخهه؟؟؟ از طرفی خیلییییی مشکل مالی داره خانواده داغوووووون و امیدش به این کاره
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟
دوستت وسواس فکری گرفته. باید بره روانپزشک. من پزشکم و به این داروها کاملا باور دارم. سالیانه همین دا ...
وسواس داره نابودش میکنه ولی باورم داره به این موضوع خودمم موندم
اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا آماده ای ؟؟ بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟