2777
2789
چه ربطی به و ن مادر داره خون رو رقیق میکنه ک لخته نشه برای خونرسانی به جفت و جنین

تو یه سایتی خوندم یه خانمی گف دکتر بهم داده گفته بخاطر اوایل که وزن زیادی اضافه کردی.

به منم دکتر داداماگف به بچه وزن میده تو ۱۸هفتگی داد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو یه سایتی خوندم یه خانمی گف دکتر بهم داده گفته بخاطر اوایل که وزن زیادی اضافه کردی.به منم دکتر داد ...

من برای فشار خون بالا روزی دوتا میخورم که بچه خدایی نکرده خفه نشه و خون رسانی خوبی داشته باشه ولی این موضوع ربطی به وزن خودمون نداره رو وزن بچه تاثیر گذاره 

وزن زیاد اضافه کردن باعث فشار خون و مشکلات بارداری میشه احتمالا برای این بهشون قرصو دادن

من برای فشار خون بالا روزی دوتا میخورم که بچه خدایی نکرده خفه نشه و خون رسانی خوبی داشته باشه ولی ای ...

من فشار خون ندارم اما وزنم زیاد می‌ره بالا  

الان ۲۱هفتم تا الان ۷ یا ۸کیلو اضافه کردم 😔

من فشار خون ندارم اما وزنم زیاد می‌ره بالا الان ۲۱هفتم تا الان ۷ یا ۸کیلو اضافه کردم 😔

پس برای همین بهتون داده که جلوگیری بشه از این مشکل 

من وزنی اضافه نکردم ولی هفته ۱۴فشارم یک بار رفت بالا که راهی بیمارستان شدم بعد از اون هر روز مصرف میکنم که دیگه این مورد برام پیش نیاد که خداروشکر دیگه نیومده