2777
2789
عنوان

وای بچه میارید تو مهمونی ها

372 بازدید | 21 پست

وای پدربزرگم‌فوت شده بعد خونه پدربزرگم بودیم عروس زنموم همش میگفت برو پیش (من)بشین برو باهاش بازی کن من خودمم عزادار و ناراحت بچه رو میفرسته پیش من بعد میخواست بره بیرون به من گفت بچم خوابیده بیدار شد از کیفم شیرشو بده کنارش بشین مواظبش باش:/خب زن مگه بچه منه بچه آوردی مسئولیتشو گردن بگیر بعد منم به زنموم که مادربزرگ بچه میشه سپردم و خودم برگشتم خونه چون کار داشتم

الان بنظرتون زشت شد؟احساس میکنم در امانت خیانت کردم:/

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کار خوبی کردی

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

من پدربزرگ خودم فوت شده بود بچه هام رو نمیبردم خونه پدربزرگم . میموندن پیش شوهرم هر وقت اذیت میکردن یا از خواب بیدار میشدن گریه میکردن میرفتم خونه . خوب واجب نیست ک بچه ات رو بندازی سر یکی دیگه

🖤

باید به مادره میگفتی نمیتونم میخوام برم

بله که زشته اون حتما به شما اعتماد داره وگرنه به مادربزرگش میسپرد بچه رو..گاهی آدم به بعضیا حس اعتماد و مثبت داره و میدونه آدم خوبیه بچه رو بهش میسپره خیالش راحت میشه

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم
۱۷

بگو بی زبون دیدتت گفته بندازم بچه رو بگیره،همیشه ازهمین الان سعی کن نزاری کسی ازت سواستفاده کنه،بایدهمون موقع تورو خودش میگفتی نمیتونم بگیرم بچه رو

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یاسی جوون اسم این استیکر که پروفته چیه چقدردوست دارم این گیفا رو😂😂

یه شکل دیگه بود خودم این مدلیش کردم واسش مو گذاشتم رنگ لباسشو عوض کردم لب خونی گذاشتم😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE