2777
2789

چندسالشه.خواهرزاده من خیلی ادیت میکرد وحشتناک خواهرم داشت به مرز جنون میرسید.هرچی میگفتم ببر مشاوره گوش نمیداد اخرش برد باور کن الان عالیه ۴سالشه البته فکر کنم دارو هم بهش دادن خواهرم نمیگه بیش فعال نبود پرخاشگر و اذیت کن بود حرف گوش نمیداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پسر من بخدا الان بردمش حموم تا شامپو صابونش زدم جوری گریه میکرد که انگار داشتن سرشو میبریدن ،دیگه عصبی شدم جوری سرش داد کشیدم که اگه خونه اپارتمانی بود تا طبقه هفتم صدام میرفت 

ترسو تو چشاش دیدم وحشت کرده بود

اما دیگه خستم کرده،بخدا بعضی وقتا توانایی اینو دارم ببرم بذارمش یه گوشه ای از شهر و برگردم ۴ سالشه

کاش مال من درست بشه چون میدونم زندگیم دوام نداره،اخرش جدا میشم من تنهایی نمیتونم بزرگش کنم ،پدرش هم که اصلا حوصلشو نداره،خیلی بهانه گیر و ترسو و خجالتی و حساس و افتضاحه اصلا 

دیگه خستم کرده دلم از دنیا پره 

روزی هزار بار مرگمو از خدا میخوام 

دیگه از دستش کلافم ،نمیذاره کسی بیاد خونم نمیذاره برم خونه کسی

نه تلفنی حرف بزنم ،نه با کسی حرف بزنم 

نمیاد از خونه بریم بیرون بزور میریم جایی اگه کار داشته باشیم 

کاش مال من درست بشه چون میدونم زندگیم دوام نداره،اخرش جدا میشم من تنهایی نمیتونم بزرگش کنم ،پدرش هم ...

ببرش پیش روانپزشک کاش من زودتر میبردم...همه میگفتن بیش فعاله میگفتم نه فقط یکم شیطونه و تنهاس ...الان که بزرگتر شده خیلی بدتر شده

وای پسر من بخدا الان بردمش حموم تا شامپو صابونش زدم جوری گریه میکرد که انگار داشتن سرشو میبریدن ،دیگ ...

پسر منم کوچیک بود موقع حمام ...موقع خوابیدن...بیرون میرفتیم بر میگشتیم خونه قشرق میکرد اصلا نمیخواست بیاد...بهانه گیر ....اصلا برای یه دقیقه صبر نداره ...کاش همون موقع که چهار پنج ساله بود دکتر میبردمش....الان ۱۲ خیلی حرص میده تا درسش بخونه ...همه را میزاره دقیقه نود...الان به دخترم خوابوندم که پاشم به کارهای خودم برسم و درسش کار کنم ...اومد تو یه دادی زد.که بچه پاشد نشست ...فقط جیغ کشیدم و میزدم رو پاهام هر دوتاشون ترسیدن...خیلی دلم براشون میسوزه حاضرم جونم براشون بدم...ولی چرا انقدر بد قلق و لجبازه...  الانم دکتر بردم دارو بدم خیلی خوبه ولی باز عذاب وجدان میگیرم.نکنه وابسته بشه ...فردا دوباره میخوام برم دکترش مشورت کنم....شوهرم عین خیالش نیست..من جیغ بزنم داد میزنم میگم برو سر درست فقط رو گوشیش خونسرد نگا میکنه یا بازی یا آهنگ گوش میده

ببرش پیش روانپزشک کاش من زودتر میبردم...همه میگفتن بیش فعاله میگفتم نه فقط یکم شیطونه و تنهاس ...الا ...

مال من فقط اخلاقشه 

مشاوره رفتم چند جلسه هر چی من میگفتم یکبار حاضر نشد بچه رو ببینه یا راهکاری چیزی نداد اصلا بدردم نخورد

شهرمون هم روانپزشک و روانشناس اطفال نداره 

چرا میخوای از همسرت جدا بشی

من نمیخوام یعنی بخاطر بچم حاضرم تا اخر عمر بسوزم 

اما خانواده شوهرم نمیذارن همش تو گوشش میخونن طلاقش بده،شوهرم هم طرف اوناس،بارها بهم گفته برو درخواست طلاق بده،دارن زجرم میدن که خودم بگم نمیخوام ولی کور خوندن 

به شوهرم هم گفتم تا وقتی که زنده ای ور دلتم خودتم بکشی من از این زندگی نمیرم بیرون