2777
2789
عنوان

خدایا صبر بده....

1131 بازدید | 22 پست

خدایا داری میبینی دیگ؟؟؟

خوب نگاه کن چجوری دارم میشکنم... خدایا ب خودت قسم هیچوقت بد کسیو نخواستم... 

چرا زندگیم اینجوری شد؟ چطوره خوبی کنی صاف میوفته تو دجله و... واس بدیا زمین گرده؟؟؟

فقط بعضی وقتا نماز نخوندم جوابش این شد؟؟ حتی نزاشتی زمین یه دوره کاملشو بگرده...

حق من این بود؟

خوبه برم مث خودش شم؟؟

چرا گذاشتی باهام بازی کنه؟؟ چرا اون اوایل ک دلبستش نبودم ته راهو بهم نشون ندادی؟؟

زمین خوردنم انقد دیدنیه؟؟

زمین خوردم خداااااا

ولی کاش پام میشکست کاش دستام زخم میشد

چرا همه بارش رو قلبمه؟؟؟؟؟

چرا آخه چراT_T

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خدا نیستم. ولی عزیزم منم از این روزا داشتم. الان خدارو شکر میکنم بابت اینکه صلاح خودم رو بهتر از من میدونست. بسپار به خودش

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
دوسش دارم

خدا تو رو بیشتر دوست داره. بسپار به خودش اگه صلاحت باشه به هم میرسید. 

بعضیا جورین که نباید بگی خدایا به راه راست هدایتش کن بلکه باید بگی خدایا راه راس رو به سمت این کج کن😊
خدا تو رو بیشتر دوست داره. بسپار به خودش اگه صلاحت باشه به هم میرسید. 

چنننننننننند روزه قلبم ب حد مرگ درد میکنه...

اوج فلاکت اونجاییه ک دور و ورمم خالیه..

هرچی بش پیام میدم...هیچ غروری برام نموندهT_T

خدا یه نعمتی به ما داده اسمش فراموشی.. بدترین چیزارم آدم میتونه فراموش کنه..بهش فکر نکن اصلا خودتو س ...

این روزا روزایی از زندگیمه ک هییییییییچ وقت فراموش نمیشه....

فقط عذاب میده تا مرز نابودی میبره و متاسفانه میبینم ک هنوز زنده ام

چنننننننننند روزه قلبم ب حد مرگ درد میکنه... اوج فلاکت اونجاییه ک دور و ورمم خالیه.. هرچی بش پیام ...

نکن اینکارو. بخدا این روزا میگذره اونوقت از اینکه اینکارارو کردی از خودت بدت میاد. تو خیلی با ارزش تر از این حرف هایی. 

نکن اینکارو. بخدا این روزا میگذره اونوقت از اینکه اینکارارو کردی از خودت بدت میاد. تو خیلی با ارزش ت ...

فکر میکنی..این روزارو مطمئن باش خیلیا تجربه کردن فقط تو نیستی.. الان هم خیلی راحت زندگی میکنن یا ازدواج کردن ..به نظرم خودتو سرگرم کن و الاف یه ادمی که ولت کرده و واست ارزش قائل نشده نکن اصلا!!!!

فکر میکنی..این روزارو مطمئن باش خیلیا تجربه کردن فقط تو نیستی.. الان هم خیلی راحت زندگی میکنن یا ازد ...

سرگرمیم همین نی نی سایته..... ک اونم بعضی وقا ی چیزایی مینویسن منم باز دلم واسش تنگ میشه