سلام اول از همه استرستون رو بهش منتقل نکنید چون میگن لگه یکب سرطان داشته باشه روحیه اطرافیان توی خوب شدنش موثره. اینم حکایت همون. دوما آلزایمر برای سن های بالاتر شایع هستش.
من خودم گاهی میوه هسته دار میخواستم بخورم هستش رو میذاشتم دهنم و میوه رو میخواستم پرت کنم توی سطل زباله. اینا میتونه نشونه حواسپرتی به علت نگرانی یا غصه خوردن یا فکر و خیال زیاد باشه. بهتره بهش بال و پر داده نشه و غیر مستقیم کمک کنید سبک زندگی بهتری داشته باشه اول سعی کنید چند روز از حالت استرس زا و اصرار به دکتر در بیارید خودتون رو که آبا از آسیاب بیوفته... بعد از چند روز که عادی شد همه چیز سعی کنید این موارد رو دنبال کنید
چه غذا هایی بیشتر میخوره، سبک خوابش چطوره
فعالیت بدنی داره یا نه
بهترین خواب خواب قبل از ۱۲ شب تا اذان صبح هستش
بدترین خواب، بعد از اذان صبح و ظهر ها بعد از اذان ظهر و غروب ها هستش
غذا های فست فودی و ترشی جات و برخی غذا های دیگه که با تحقیق در اینترنت میتونید پیداشون کنید رو خیلی خیلی نامحسوس و مخفیانه کمش کنید و ببینید چه غذا هایی رو دوست داره که در لیست غداهای ممنوعه نیست، اون هارو ببشتر بپزید همینطور میون های مفید.
پیاده روی که انسان عرق کنه یا ورزش خونگی خوبه
حضرت علی علیهالسلام فرمودند غصه نیمی از پیری است سعی کنید فیلتری باشید تا کمتر اخبار بد یا ... به گوش مادرتون برسه عمدتا سن میانسالی یا جوانی دوم بهتره برای رفاه، ورزش و سبک زندگی غذایی سالم، و فعالیت مختصر سرگرم کننده گذرانده بشه