2777
2789
عنوان

چه رسیدگی هایی به خودتون میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 60 پست
کندلا رفتی ؟کل بدن ؟

اره

آره 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به موهام روغن رزماری کرچک میزنم

به صورتم ضدجوش اسکراب سفیداب و گلاب و سرم ویتامین سی میزنم

قرص هیرویت میخورم برای ریزش مو

هر روز ورزش میکنم حتی شده یه ساعت

موهام و هایلایت کردم

مثلا بینیم قوز داشت فیلر زدم یا لبم دوست داشتم یکم پر تر شه نیم سی سی زدم خیلی طبیعی

مژه هم میکارم

دیگه کلا همین رژیمم دارم سالم خوری 

روتین پوست 

روتین مو 

روتین حمام 

وسایل آرایشی

ارایشگاه هر ۳ هفته یا یک ماه برای : ناخن دست و پا _ کوتاهی و احیای مو _ مژه و ابرو _ اصلاح _ فیشال _ پدیکور .

عطر و وسایل بهداشتی 

مکمل و ویتامین برای مو و صورت و ...

باشگاه و پیاده روی 

تغذیه هم کامل اصلاح نکردم ولی همیشه سعی میکنم مصرف غذای پرادویه و لبنیات رو زیاد نکنم و بیشتر چیزای مفید تر استفاده کنم و میوه هم زیاد میخورم که تو سلامت پوست تاثیر داره بصورت دتاکس واتر هم مصرف میکنم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

روتین پوست روتین مو روتین حمام وسایل آرایشیارایشگاه هر ۳ هفته یا یک ماه برای : ناخن دست و پا _ کوتاه ...

روتین موهات چیه 

دانشجو معلم 🌱 از فضل خداست که یک معلّمم🌼

به موهام روغن رزماری کرچک میزنمبه صورتم ضدجوش اسکراب سفیداب و گلاب و سرم ویتامین سی میزنمقرص هیرویت ...

هرویت من خوردم اصلا تاثیر نداشت 

روتین موهات چیه

روغن تراپی قبل حمام 

اسکراب کف سر لورال 

شامپو الپسین

ماسک مو داخل و بیرون حمام گیسو_ فینو _ لیمپیو

قرص هرتامین (تاثیر خاصی نداشت) پریورین(عالیه)

روغن مو بعد حمام اوجی ایکس 

عطر موی برند گیسو 

اسپری ضدحرارت

از شونه چوبی و اسکرانچی و روبالشی و کلاه خواب ساتن استفاده میکنم .

ماهانه تو ارایشگاه نوک گیری و موخوره گیری انجام میدم .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

چند شد ؟توی مطب رفتی ؟

۲ تومن 

آره 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

روغن تراپی قبل حمام اسکراب کف سر لورال شامپو الپسینماسک مو داخل و بیرون حمام گیسو_ فینو _ لیمپیوقرص ...

من می‌خوام فیتوسیان بخرم به نظرت تاثیری داره 

موهات حجمش چطوره 

باشگاه میرم 

لیزر 

مراقب های پوست و مو 

موخوره گیری اینارو مرتب میرم 

رژیم

خودت اگه زندگيتو باور نكنی كی ميخواد بياد واسه آرزوهات بجنگه؟!✨️روياهاى بزرگ، شروع هاى كوچیکى دارن🩷متعهد🫀

من می‌خوام فیتوسیان بخرم به نظرت تاثیری داره موهات حجمش چطوره

اره فیتو هم خوبه جلوی ریزش رو میگیره .

حجمش اوکیه عادی . 

روتین پوست و مو

سالی دوبار چکاپ

لیزر

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)