2777
2789
عنوان

🌷🌍🌞📸

118 بازدید | 25 پست

سلام

راستش من خیلی دلم میخواد شخصیتم ، ظاهرم و کلا همه چیزمو بهتر کنم

و خیییلی هم دارم تلاش میکنم کتاب میخونم و...

امبدوارم بتونم به اون لایف استایلی که دلم میخواد برسم🤩

و حدود دو سالی میشه که در به در دارم ظاهر و ویژگی های دخترای موفق و زیر نظر میگیرم تا بتونم یکم بهشون نزدیک بشم و به نظرم این خیلیییی خوبه😎

حالا هم میخوام یکم از دست رنج  این مدتمو در اختیارتون بزارم😂😂♥️

اینا رو من توی یه دفتر نوشتم و بعضی هاش که خوب بود رو هم از نی نی سایت در آوردم و در واقع اینا چکیده ای از نظرات بقیه اس

شما هم اگه چیزی میدونین بهم بگین که دفترمو کامل تر کنم😁

و اینکه بگین از نظر شما چه دخترایی موفق خوش تیپ و با شخصیت هستن

سلاااام😎حالا که تا اینحا اومدی یه لبخند بزن😁لطفا هرجا که منو دیدین بهم انرژی مثبت بدین💞

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

علاوه بر تیپ و ظاهر به درستم اهمیت بده اون مهم تره

درسته این واقعا نصیحت خوبیه

من همیشه درسمو اولیوت قرار میدم

اما دلم میخواد از همه لحاظ پیشرفت کنم

و اینا در واقع حاشیه های درسمه😅

سلاااام😎حالا که تا اینحا اومدی یه لبخند بزن😁لطفا هرجا که منو دیدین بهم انرژی مثبت بدین💞

اول اینکه تو استایلتون سعی کنین بیشتر از دو رنگ استفاده نکنین

جذابیت دو سه رنگ واقعا بیشتره

با چیز هایی که امروز مد میشن فردا از یاد میرن هم جلو نرین

چیزهای با اصالت انتخاب کنین که ماندگاری داشته باشن

تو لباس پوشیدن هرگز با کسی رقابت نکنیم و نظر خودمون اولویت داشته باشه

و اینکه سادگی همیشه اوج زیباییه سعی کنیم لباس های ساده رو انتخاب کنیم چون علاوه بر این با همه ویز هم ست میشن

ی ورزش سبک و ی موسیقی هم یاد بگیری عالیه ورزش مث شنا یا والیبال.موسیقی مثل دف گیتار.ی عطر ملایم همیشه داشته باش.ی مقداری زبان خارجه بلد باشی.آشپزی هم تمرین کن بتونی اندازه پنج نفر جوابگو باشی.اطلاعات عمومی کتابشو بگیر بخون.وقتی تو ی جمعی هستی بتونی ۴ تا کلمه حرف داشته باشی.ب نظرم ک اینارو هم داشته باشی تقریبن میشی ی دختر تمام کمال ایشالا

هر چه گویی آخری دارد بجز از حرف عشق
ی ورزش سبک و ی موسیقی هم یاد بگیری عالیه ورزش مث شنا یا والیبال.موسیقی مثل دف گیتار.ی عطر ملایم همیش ...

وااای آرهههه

و مهمممم ترین نکنه به نظرم اینه که همیشه یه عطر ملایم داشته باشیم و بو ندیم!

من خودم عاشق ادکلنای خنکن!

مثل نارسیسو پودری

لالیک لامور...

ریسک کردن باعث تفاوت و خاص بودن میشه

تو لباس پوشیدن سخی کنیم ریسک کنیم اما به جا

تمیزی کفش ها هم خییییلی مهمه

یه کهنه کشیدن به کفش ها قبل بیرون رفتن زیاد وقت گیر نیست...

همیشه قبل بیرون رفتن موهامونو شونه کنیم که مرتب باشه

سعی کنیم یه بالم لب کمرنگ یا بی رنگ بزنیم

و کار های مراقبت پوستی

حتمااا از ضد آفتاب استفاده کنین ترجیحا بی رنگ

و برای دخترایی که مثل من نوجوان هستن آرایش رو توصیه نمیکنم مگر زمانی که خودشون دلشون بخواد

اما ضد آفتاب رو هرگز ول نکنین

یخ زدن به پوست صورت رو خیلی شنیدم خوبه اما یه نکته ای که داره اینه که یخ باعث سینوزیت میشه!

یکی از فامیلامون همینجور سینوزیت گرفت

یخ به پوستتون مخصوصا پیشونی و بینی نزنین