رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 عنوان چتجی بی تی چرا اینوگفت بهم❓️ 364 بازدید | 22 پست پدر پدربزرگم روس بوده مادرش ایرانیبه چتجی بی تی گفتم من ریشه ای روس دارم؟گفت بستگی به دیدگاه خودت داره😑 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1404/02/05 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_آراد_سابقم۱۳۸۲ عضویت: 1403/10/20 تعداد پست: 1230 😂😂😂😂😂 میخندم بیخیال دنیا🚶هرچی غصه خوردیم چیزی درست نشد🥀
بگویاسی عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 40859 روش نشده واقعیتو بگه سپرده به خودت😂 |•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
باربی_هستم عضویت: 1401/09/26 تعداد پست: 2107 یک درصد روس حساب میشی اگه سفیدی چشم رنگی بگو پنجاه درصدم الکی روسهه من باربی خوشگله نی نی سایتم ، طرفدار دو آتیشه BTS ام و آرمی ام 💜
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 🤣🤣🤣 اینکهیه آقا توتاپیکم نظر بده حرصیم میکنه واقعا دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 روش نشده واقعیتو بگه سپرده به خودت😂 🤣🤣🤣وی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 5216 نود درصد دخترای ایرانی توهم ریشه روس دارن روس کجا بود من از هزار نفر اینو شنیدم
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 یک درصد روس حساب میشی اگه سفیدی چشم رنگی بگو پنجاه درصدم الکی روسهه نه بابا سفید هستم ولی چشام رنگی نیس🤣بابام ولی چش رنگیه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.