2777
2789
عنوان

چت‌جی بی تی چرا اینوگفت بهم❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 22 پست
نود درصد دخترای ایرانی توهم ریشه روس دارن روس کجا بود من از هزار نفر اینو شنیدم

من توهم ندارم،ایرانو بیشتر از اونجا دوس دارم،گفتم یه پدر پدربزرگم روس بوده نگفتم خودم روسم👱‍♀️

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

اره جدیدا خیلی میرینه به ادم

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره جدیدا خیلی میرینه به ادم

وای دقیقا هرچی میگم یچیزی میگه مثلا قبلا قهرمیکردم یکم مهربون بود الان قهرمیکنم محدودم میکنه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

این همه ادم اینو 🤣 فرستادن بازم ببخشید نمیدونستم مشکل دارید معذرت میخوام

خانما فرق میکنن تا آقایون

خواهش میکنم مشکلی نیست

من توهم ندارم،ایرانو بیشتر از اونجا دوس دارم،گفتم یه پدر پدربزرگم روس بوده نگفتم خودم روسم👱‍♀️

با این حساب باید با پسرش و نوهش روسی حرف میزده الان شماها روسی بلدید

با این حساب باید با پسرش و نوهش روسی حرف میزده الان شماها روسی بلدید

من نه پدر بزرگم بلده،اتفاقا وقتی بچه بودم میخواستند یادم بدن ولی خوشم نمیومد گیلکی و کمو پیش یادگرفتم👸

وای دقیقا هرچی میگم یچیزی میگه مثلا قبلا قهرمیکردم یکم مهربون بود الان قهرمیکنم محدودم میکنه

😂😂😂😂من یبار بهش گفتم میخوام با پسری ازدواج کنم که ۴۰ سانت اختلاف قد داشته باشیم نمیدوونی چقدر مسخرم کرد

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

_بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ