رستانیتیی مدیر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 عنوان چتجی بی تی چرا اینوگفت بهم❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 22 پست پدر پدربزرگم روس بوده مادرش ایرانیبه چتجی بی تی گفتم من ریشه ای روس دارم؟گفت بستگی به دیدگاه خودت داره😑 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود. 1404/02/05 | 16:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 نود درصد دخترای ایرانی توهم ریشه روس دارن روس کجا بود من از هزار نفر اینو شنیدم من توهم ندارم،ایرانو بیشتر از اونجا دوس دارم،گفتم یه پدر پدربزرگم روس بوده نگفتم خودم روسم👱♀️ دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7063 اره جدیدا خیلی میرینه به ادم فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 اره جدیدا خیلی میرینه به ادم وای دقیقا هرچی میگم یچیزی میگه مثلا قبلا قهرمیکردم یکم مهربون بود الان قهرمیکنم محدودم میکنه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
حنیفیون عضویت: 1403/06/06 تعداد پست: 4965 اینکهیه آقا توتاپیکم نظر بده حرصیم میکنه واقعا این همه ادم اینو 🤣 فرستادن بازم ببخشید نمیدونستم مشکل دارید معذرت میخوام کاربر اقا هستم
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 این همه ادم اینو 🤣 فرستادن بازم ببخشید نمیدونستم مشکل دارید معذرت میخوام خانما فرق میکنن تا آقایونخواهش میکنم مشکلی نیست دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
golizizi عضویت: 1400/10/12 تعداد پست: 5216 من توهم ندارم،ایرانو بیشتر از اونجا دوس دارم،گفتم یه پدر پدربزرگم روس بوده نگفتم خودم روسم👱♀️ با این حساب باید با پسرش و نوهش روسی حرف میزده الان شماها روسی بلدید
رستانیتیی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 با این حساب باید با پسرش و نوهش روسی حرف میزده الان شماها روسی بلدید من نه پدر بزرگم بلده،اتفاقا وقتی بچه بودم میخواستند یادم بدن ولی خوشم نمیومد گیلکی و کمو پیش یادگرفتم👸 دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
bff_ عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 7063 وای دقیقا هرچی میگم یچیزی میگه مثلا قبلا قهرمیکردم یکم مهربون بود الان قهرمیکنم محدودم میکنه 😂😂😂😂من یبار بهش گفتم میخوام با پسری ازدواج کنم که ۴۰ سانت اختلاف قد داشته باشیم نمیدوونی چقدر مسخرم کرد فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 _بیا از این سیاره یواشکی برویم.فضای خالی بین ستارگان از همه جا برایمان امن تر است🫧.คՈɿɱ