2777
2789
عنوان

چقدر دلم ی همسر خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 142 پست
تنها به دوست صمیمی مادرم گفتم گفته به فکرت هستم البته خیلی وقته ندیدمشون تلفنی گفتم

لطفا کم خودتونو کوچیک کنید نیازی نیست اصلا به اینچیزا شما خودتون مهمید اگه خوب باشید کسی جرات ندارع بهتون بگه نه چون پسر سالم و صالح نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها به دوست صمیمی مادرم گفتم گفته به فکرت هستم البته خیلی وقته ندیدمشون تلفنی گفتم

خب شما پیگیر باشید شاید بنده خدا مشغله داره فراموش کرده. 

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

سی و سه کجا و چهل کجا؟ان شاءالله خوشبخت باشید.

سایت زوج یاب هم هست اونم خیلی خوبه اتفاقا کیس های هم سن شما هم زیاد هستند، حتما تست کنید، با فیل ت ر شکن وارد بشید، کاملا امن و محترمانه هست فضاش، سایت آدم و حوا هم هست، نهاد رهبری دانشگاه های دولتی هم هست که ربطی نداره دانشجو شون باشین یا نه، من خیلیا رو میشناسم اینجوری ازدواج کردند، خواهر همسر خودم سن شما از طریق همین معرفی ها ازدواج کردند 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
چجوری دختری ولی پروفایلت گوش داره

خدانکشتت 🤣🤣

این چی بود گفتی مگه دخترا گوش ندارند 🤣🤣

خیلی خندیدم روحم شاد شد 🤣🤣روحت شاد

امام زمانت رو فراموش نکن🥲🥲🥲هرروز بهشون سلام بده🥲🥲برای ظهورشون دعا کن 🥲🥲السلام علیک یا اباصالح المهدی🫂🫂🫂سعی کن با ترک گناه خوشحالشون کنی☺️☺️☺️یاعلی❤️❤️مرگ بر امریکا مرگ بر انگلیس مرگ بر اسرائیل کودک کش🚶🕳️👈👉👇👆🧖⛷️😈😈😈نامه ای به همسر ایندم :سلام من اشپزی بلد نیستم از گشنگی میمیری بدبخت🤣🤚

مرسی برای اموال

ای بابا عجب خاله هایی 

خب طبق چیزی که دیدم تو مسجد ها یسری خانم ها خیلی واسطه میشن 

خالم دو نفر و همینطور بهم معرفی کردن و به ازدواج ختم شد 

شما به اینطور جاها بسپرید و شرایط تون و بگید دخترای خوب زیادی هستن یسری شون اهل دوستی و... نیست منتظر خواستگار سنتی هستن اگر می‌پسندید اینطور کنید 

🌙💜

سایت زوج یاب هم هست اونم خیلی خوبه اتفاقا کیس های هم سن شما هم زیاد هستند، حتما تست کنید، با فیل ت ر ...

عزیزم ادم و حوا دیدم نه سنشون به من میخوره نه شرایطی که مدنظرمه اونجا پیدا میشه. سایت های دیگه هم ببخشید زباله دونیه نه همسریابی.

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

عزیزم ادم و حوا دیدم نه سنشون به من میخوره نه شرایطی که مدنظرمه اونجا پیدا میشه. سایت های دیگه هم بب ...

حتما به نهاد های رهبری دانشگاه ها سر بزنید، دانشگاه خواجه نصیر طرح واسطه گری ازدواج قدیما اسمش طرح همسان گزینی بود، تلفنی میتونی باهاشون صحبت کنید 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا