2777
2789
عنوان

چقدر دلم ی همسر خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 142 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم یه آدم تحصیلکرده میخواستم که همسرم تحصیل کرده است و مومن نمی‌دونم یعنی چی ولی همسرم نمونه یه مرد ...

پس چرا من چهل سال هست خواستم نداده؟

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

شرایط شما واسه ازدواج چیه ؟ منظورم اینه چه ویژگیا ها و معیارایی داری درحال حاضر ( خونه و ماشین و شغل ...

پول بعضی جاها فایده نداره یا ملک داشتن 

خرید و فروش که نمیخوای کنی یک خانواده میخوان یک دختر بهت بسپرن

دیگه چی ...

وقتی از چیزی اطلاع ندارید الکی یه چیزی نگید 

این کار کاملا یه کار عادی هست و بیشتر دانشجو های این دانشگاه ها در جریان هستند و این یه روال عادی هست و انجامش میدن  اگر به دنبال کیس ازدواج باشن، به اسم خوبیم داشت اگر خاطرم باشه اسمش طرح همسان گزینی بود، خود من چندتا از دوستام اینجوری ازواج های خوبی داشتن چون همه که فامیل و خانواده پرجمعیت ندارند که بهشون مورد معرفی کنن، اکثریت اینجوری آشنا میشن، یا اینکه باید بری تو خیابون دنبال دوست پسر بگردی

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
من میخاستم ولی خدا نمیخاست مجردم هنوز

😂😂😂😂🤣

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

رفیق چکار کنم آگهی تو همشهری که نمیتونم بدم .کلاس آلمانی رفتم کامپیوتر رفتم اون طرف مورد نظر پیدا نک ...

آگهی رو خوب اومدی با تیتر درشت بزن به یک همسر نیاز مندم 

نه جدی این سایت آدم حوا من خودم حس خوبی بهش ندارم ولی اگه میخوای یه سر بزن 

اصلا خوشم نمیاد ازینکارا آدم باید یکم غرور داشته باشه

خیلی ممنون 😐

وقتی اطرافت مورد مناسب نیست و سنت واسطه گری هم کمرنگ شده چه عیبی داره از طریق یه سایت معتبر این واسطه گری انجام بشه

اشنا میشید، خواستید ادامه میدید نخواستید هم نه..

ما که اطرافیانمون پسر مومن واقعا نداریم یکی دوتا شاید باشند که کوچکتر یا خییییلی بزرگترند

محل کارمم همینجور، اصلا ادم مذهبی نمیدونم کم شده یا اطراف من اینجوره

خونه دارم ماشین دارم کارم دارم

نمی‌دونم سطح امیدت چقدره ولی زندگیا اونجوریام که فکرمیکنی آسون نبوده و نیست هرکسی یجوری میکشه 

منم زندگی خوبی نداشتم درکنار خانوادم یعنی همه چی اوکی بود فقط پدرم ی غصه ی بزرگی بود هیچوقت هیچ ارزشی واسه زن و بچه اش قائل نبود همیشه آزارش می‌رسید بهمون گاهی اوقات حتا آدم به خودکشی هم فکر می‌کنه 

ولی با این حال من هیچوقت از داشتن ی همسر خوب ناامید نشدم درسته خانواده خوبی نداریم ولی خدای خوبی که داریم 

بنظرم شماهم ناامید نشو اصلا و تلاشتم بکن خدارو چه دیدی شاید جور شد