2777
2789
عنوان

چقدر دلم ی همسر خوب میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 2706 بازدید | 142 پست
دانشگاهه سایت همسریابی نیست که

نهاد رهبری دانشگاه های دولتی این کارو میکنن، میری بهشون میگی میخوام بهم مورد برای ازدواج معرفی کنید، مشخصات همسر ایده التو میپرسن بهت مورد معرفی میکنن 

دانشگاه الزهرا، دانشگاه بهشتی، دانشگاه خواجه نصیر، دانشگاه مطهری این کارو میکنن، حتی اونایی هم که دانشجو نیستن هم میرن میگن میخوایم بهمون مورد معرفی کنید 

دانشگاه خواجه نصیر خیلی فعال بود قبلا تلفنش هست، زنگ بزن بهشون 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂 وقتی درس میخوندم دختر ها مهماندار باهامون کلاسشون تو بک روز نبود

شرایط شما واسه ازدواج چیه ؟ منظورم اینه چه ویژگیا ها و معیارایی داری درحال حاضر ( خونه و ماشین و شغل و...)

محاله از لحاظ مالی بالا باشی و کسی سمتت نیاد البته ببخشید ولی خب پول همه چیزو راه میندازه

خانواده ها قبول نمی‌کنند یا مادر باید باشه یا خاله یا عمه یا یک زن تو خواستگاری. که لطف خدا شامل ما ...

دوست آقا ندارید که متاهل باشند یا همکار متاهل؟خونواده اونا همراهیتون کنند. بالاخره دور بر ادم چندتا آدم خیر و اهل کمک پیدا میشه که. عمه را ولش کنید. بنظرم خودتون یک دختر پیدا کنید و شرایطتون هم بگید ان شاءالله خدا کمک میکنه. 

رسیدم به آنجا که هیچ همه بود...💫🍃🌹

واقعا اگه مشتاق به ازدواجی خودت دست به کار شو با نشستن و کاش کاش چیزی حل نمیشه

رفیق چکار کنم آگهی تو همشهری که نمیتونم بدم .

کلاس آلمانی رفتم کامپیوتر رفتم اون طرف مورد نظر پیدا نکردم اگرم کسی بود میگفت معیار ما بهم نمیخوره 

دارم خب دارم برای درسم تلاش میکنم

منم یه آدم تحصیلکرده میخواستم که همسرم تحصیل کرده است و مومن نمی‌دونم یعنی چی ولی همسرم نمونه یه مرد واقعی هست موقعیت اجتماعی هم من همسرم شغلش آزاده و کارمند نمیپیندیدم چون کفاف اون زندگی که میخواستم نمی‌داد از خدا بخواه بهت میده من خواستم دامن 33ازدواج کردم و مجردی عالی هم داشتم تحصیلات داشتم کار ماشین  ولی متاهلی خیلی بهتره