2777
2789
عنوان

تقصیر ما چیه 😡😡😡

168 بازدید | 13 پست

با برادر شوهرم رفتم کوه برادر شوهرم با موتور بود ادای لات هارو درآورد که با موتور بیاد پایین ما فکر کردم شوخی میکنه آما آمد پایین وسط کوه از موتور پرتاب شد سرش خورد تو سنگ با سر آمد پایین ما که رفتیم پایین نمیتونست حرکت کنه رفت بیمارستان همه جاش شکسته و زخمی شده بود چند ماه تو خونه زمین گیر شد حالا جاریم میگه تقصیر شماست شما مارو بردید اونجا 

قهر کرده اخه تقصیر ما چیه

از جاریت بپرس

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

ول کن عقده این 

بابای من زمان مجردیش مغازه ای که خودش اجاره کرده بودو رایگان داده بود عموم که بیکاره کار کنه زنعموم بعد از بیست سال میگه بابای من باعث شد برن اون شهر 

😐😐😐نمیگه با بچه گشنه مونده بودیم کار بهمون داد 

خب نمیرفتید مگه زورتون کردن

نلایک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جاریت مثل بعضی از جاری های نی نی سایتی که دنبال بهانه برای قهر و قطع رابطه هستند 🙃

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون بنده خدا چند ماهه مریض داری میکنه خسته شده

به دل نگیر حرفشو

گاهی ازم میپرسن چی با خودت زیر لب میخونی ؟!... در جواب میگم آیت الکرسی❤️ آیت الکرسی برای همه چی ...تو خیابن اموبولانس ، ماشین پلیس ، آتش نشانی میبینم...میخونم... از جلو بیمارستان،زندان رد میشم...میخونم... از قبرستون رد میشم...میخونم...آدم نیازمند میبینم ... میخونم ...حتی واسه تک تک لباس هایی که میدوزمو میدم دست صاحبش هم میخونم... میخونم...میخونم به این نیت که خدا سلامتی بده ، رفع گرفتاری کنه ، امانت به سلامت برسه...میخونم برای اینکه برسه به داد کسی که نیاز داره...خدارو چه دیدی...شاید اینطوری گره از کار منم وا شد