2777
2789
عنوان

نگه داری از بچه ی خواهرشوهر

1214 بازدید | 72 پست

خواهرشوهرم حامله ست و بچه ی دیگه هم داره، آخریش دو سالشه

مادرشوهرم گفت وقتی بره برای زایمان من باید بچه هاش رو نگه دارم

در حالی که خودش حدود 50 سالشه و یه دختر مجرد هم داره

تازه بیمارستان هم نمیره،میگه بدنم درد میکنه،دفعه ی پیش هم خاله های شوهرم رفتن پیش خواهرشوهرم

از رفتارشون هم راضی نیستم، اوایل زندگیم اذیتم کردن،طعنه های بدی میزد مادرشوهرم بهم، باردار بودم هیچ کاری برام نکرد، نه خودش نه دختراش، تازه سر سیسمونی و زایمان هم چند بار با کاراش اذیتم کرد

خواهرشوهرم زن خوبیه، کاری بهم نداره، اما میفهمم که از اخلاق من خوشش نمیاد و سعی میکنه باهام قاطی نشه،بار آخر هم که رفتیم خونشون یه رفتاری کرد که خوشایند نبود ولی گذاشتم به حساب خستگی و حاملگیش

از طرفی تاریخ زایمان هم دم عیده،و خب اون موقع آدم کار داره

اگه دخترم بزرگ بود بازم فقط به خاطر خدا شاید قبول میکردم، اما بزرگترین نگرانیم دخترمه، دو سالشه،درونگراست،و تو جمع اذیت میشه و خیلی گریه میکنه، بچه های اونو دوست داره ولی باهاشون سازش نداره و دم به دقیقه میزنه زیر گریه، در حدی که نمیذاره من از پیشش بلند شم و کلا اعصابش خرد میشه،خوابش سبکه،روی وسایلاش حساسه،و...

یعنی من باید بچه ی خودمو اذیت کنم تا بچه های اونو نگه دارم

توجیه مادرشوهرم هم اینه که خودش حوصله نداره، بدنش درد میکنه و نمی تونه و بچه هم به اونا عادت نداره

منم گفتم اگه بخواد بیاد خونه ی ما بمونه بیاد،ولی به خودتون عادتش بدید تا از دستتون غذا بخوره و پیشتون بخوابه

مادرشوهرم ناراحت شد😐

چی کار کنم به نظرتون؟

I will always love you❤️💖💗

قبول نکن مسئولیت داره

تعارف که نداری رک و پوست کنده بگو شرمنده!

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الان بد عادتشون نکن و یادشون نده

اگه بچه نداری بگو من تجربه بچه داری ندارم می ترسم اتفاقی براش بیافته

اگه بچه داری بگو من خودم بچه کوچیک دارم نمی تونم حواسم به هر دوشون باشه

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

از الان بد عادتشون نکن و یادشون نده اگه بچه نداری بگو من تجربه بچه داری ندارم می ترسم اتفاقی براش بی ...

اتفاقا مادرشوهرم دوست داره کاراشو بقیه گردن بگیرن

یکی از علت هاشم همینه که نمیخوام عادت کنن

بچم دو سالشه نوشتم

استارتر من بچه خودم یه بار تو خونه بود تو به لحظه پوست پرتغال گذاشته بود و تو گلوش گیر کرد تا مرز خفگی رفت و از ترس داشتیم سکته می کردیم. حالا تازه خودم بودم شوهرم بود! اصلا اصلا مسولیت بچه مردم قبول نکن

بگو بچه مادر خودش می خواد به مادرشوهرت بگو شما برید اونجا کنار مادرش مراقب هر دو بچه باشید

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

اگه کامل خونده باشی از حرف کمتر از این ناراحت شد چه برسه کامل بگم نمی تونم

ناراحت بشه. تو که مسول نازک نارنجی بودن اون نیستی. مشکل خودش هست که از هر چیزی ناراحت می شه. هیچ وقت زیر بار حرف زور نرو

استارتر من بچه خودم یه بار تو خونه بود تو به لحظه پوست پرتغال گذاشته بود و تو گلوش گیر کرد تا مرز خف ...

آره واقعا

منظورش وقتیه که خواهرشوهرم میره برای زایمان

اتفاقا مادرشوهرم دوست داره کاراشو بقیه گرون بگیرنیکی از علت هام همینه که نمیخوام عادت کننبچم دو سالش ...

خب خودت بچه دوساله داری که باید هر لحظه حواست بهش باشه.

همین اگه یه اتفاقی براش بیافته ۶۰ تا مسول و ننه اقا پیدا می کنه!

بگو بفرسته تو خونه فامیل دامادشون!

اگه کامل خونده باشی از حرف کمتر از این ناراحت شد چه برسه کامل بگم نمی تونم

دیگه مشکل خودشه من کردم من بچه های خواهرشوهرم رونگه داشتم مادرشوهرم رفت بیمارستان چون شهرغریب بودیم فقط مادرشوهرم اومده بودبی انصافی بودنگه ندارم والبته خواهرشوهرخوبی دارم

خب خودت بچه دوساله داری که باید هر لحظه حواست بهش باشه. همین اگه یه اتفاقی براش بیافته ۶۰ تا مسول ...

مادرشوهرش مریضه نمی تونه نگه داره

مادرشوهرم پیر نیست

خواهرشوهر مجردم دارم

خودشون باید نگه دارن

تازه شوهرش مرخصی بگیره بیاد بشینه خونه

دیگه مشکل خودشه من کردم من بچه های خواهرشوهرم رونگه داشتم مادرشوهرم رفت بیمارستان چون شهرغریب بودیم ...

منم دخترم بزرگتر بود شاید نگه میداشتم

ولی الان مادرشوهرم و خواهرشوهرم هستن

شوهرش مرخصی بگیره بمونه پیش بچه ها

مادرشوهرش مریضه نمی تونه نگه دارهمادرشوهرم پیر نیستخواهرشوهر مجردم دارمخودشون باید نگه دارنتازه شوهر ...

واله. به این فکر کن که چطوری رفتار کردی که روی تو همچین حسابی باز کردن!

دیگه مادرشوهرت و خواهرشوهرت یه روز هم نمی تونه بچه رو جمع کنه،

2790
2778
2791
2779
2792