2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین سرکار میرفتین

268 بازدید | 28 پست

من الان بچم دوماهست دوست دارم ۹_۱٠ماهه که شد شروع کنم واسه پیدا کردن کار تو جای مناسب برا رشته خودم

شوهرم اول زیاد موافق کار کردن نبود و من وقتی ازدواج کردم دانشجو بودم الان دو ساله متاهلم و فارغ التحصیلم 

ولی خب الان زیاد نمیتونه بهم دستور بده ینی اگه بخام میتونم راضیش کنم برای کار

خودش ماهانه حدودای ۱٠٠تومنی درآمد داره،، ینی زیاد نیاز به کار کردن من نیس 

حالا شما جای من بودین به خاطر اینکه خودتون یه حس خوبو احساس مفید بودن داشته باشین حاضر میشدین با این شرایط من بچه تونو از یه سالگی بزارین مهد برین سرکار روزی ۷_۸ساعت؟؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دلم نیومد از کارم اومدم بیرون

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

اگه شوهرت ماهی 10_12 تومن بهت میده نرو

من بودم بچم 2 ساله که شد بعد میرفتم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

جواب من نه

مفید بودن و حس خوب فقط به کارکردن نیست توی موقعیت شما نگه داری خودت و بالای سر بچه ت موندن ته مفید بودنه…مخصوصا شما که نیازی به کار کردن نداری برای کار کردن فرصت زیاد هست یکسال خیلی بچه ست که بخای بسپاریش دست یه شخص دیگه 

دوباره امروز زنده ام،،دوباره تو را بر شانه های خویش حمل میکنم ای زندگی ❤️🌱

کار کردن و مستقل بودن خیلی خوبه 

اما بچه کوچیکه نیاز به بودن پیش مادر داره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

من از ۵ ماهگی پسرم برگشتم سرکار

با اینکه هنوز نصف مرخصیم مونده بود 

اما بچه رو به مامانم سپردم

مطمئن بودم بیشتر از خودم مواظبشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

به نظرم الان خیلی کوچیکه گناه داره از کار انلاین شروع کنید مثلا از وقتی که بلد بود نیازهاشو به زبون بگه و یکمم مراقبت از خودشو یاد بگیره سراغ کار حضوری برید.مثلا سه سال چهار سال

۴_۵تومن😑خودم برم سرکار، با توجه به دوستام که رفتن ۲٠_۲۲حقوق میتونم بگیرم

۴.۵ تومن با توجه به حقوقش خیلی کمه

اگه دور و برت، همه جا تاریکه، دوباره نگاه کن شاید نور زندگی خود تو باشی! خودت رو دست کم نگیر✨