2777
2789
عنوان

قلم چی مسخره

| مشاهده متن کامل بحث + 1046 بازدید | 71 پست
البته که از سادگی مردممون خیلی راحت میشه سواستفاده کرد

سادگی چی ؟ چرا از همچیز یه چیز بزرگ میسازیم یه ازمون بله خبر دارم سوالاتش به فروش میره اما واقعا ادمی که با اراده رفته قلمچی جواب گرفته 

نظر منو  در صورت مخالفت به هیچ وجه ریپ نزنید و اگه جواب نمیدم در حدم نیستی و اعلان نظرتو  ندیده پاک کردم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سادگی چی ؟ چرا از همچیز یه چیز بزرگ میسازیم یه ازمون بله خبر دارم سوالاتش به فروش میره اما واقعا ادم ...

آره عزیزم حرف شما درسته همه قبولی ها هم که میزنع واقعیت و اصلا پیشنهاد پول نمی‌ده بهشون 😘❤️

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
سادگی چی ؟ چرا از همچیز یه چیز بزرگ میسازیم یه ازمون بله خبر دارم سوالاتش به فروش میره اما واقعا ادم ...

اونی که با اراده رفته قلم چی و جواب گرفته بدون قلم چی هم جواب می گرفت 

قلم چی و موسسه های امثال اون فقط دارن کنکور رو برای بچه ها ترسناک تر جلوه میدن و پول می زنن به جیب 

آره انگار خود کنکور سوالاش بهتره برای بچه ها کاش امروز نمی فرستادمش .خیلی گریه کرد و کاملا خودش رو ب ...

اخی طفلی،،بهش روحیه بده عزیزم،،حس میکنم این تابستون تاوضعیت خانواده های کنکوری مشخص بشه جون برامون نمیمونه،،،خیلی باهاش مداراکن،،اصلانذاربفهمه تودلت چی میگذره

اخی طفلی،،بهش روحیه بده عزیزم،،حس میکنم این تابستون تاوضعیت خانواده های کنکوری مشخص بشه جون برامون ن ...

کاش بمیرم 

خودم هم ظهر که اومد انقدر گریه کردم ، دست خودم هم نبود .این حجم از استرس و فشار رو دیگه نمی تونستم تحمل کنم .

اتفاقا برای تجربی ماز و سنجش خیلی به کنکور نزدیکتره و سطح سوالات معقول تره

من سال کنکورم هم این آزمون‌هارو دیدم هم گاج هم گزینه دو

قلمچی و سنجش از بقیه بهتر بودن به نظرم، ماز خیلی سلیقه‌ایه سوالاش به‌خصوص زیستش، زیست قلمچی بیشتر به کنکور نزدیکه

ب ترازا ک نمیشه اصن اعتماد کرد یا رتبه ها فقط میتونی درصدتون بسنجی با قبلت وگرنه تو تلگرام پاسخنامه ک پخش میشه میبینی ی 40هزار نفری سین زدن😂حالا کل جمعیت اماری قلمچی 70 80 هزارتاس

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

کاش بمیرم خودم هم ظهر که اومد انقدر گریه کردم ، دست خودم هم نبود .این حجم از استرس و فشار رو دیگه نم ...

عزیزدلم حق داری،،منم ازفشاری که رومه اشکم دم مشکمه،،شباخیلی گریه میکنم،،ولی جلوروش میترسم گریه کنم،،یه نذری چیزی براش بکن بعدبسپربخدا،،من ازفردامیخوام چله زیارت عاشورابگیرم