2777
2789
عنوان

دستگاه بخور

2020 بازدید | 22 پست

مفیده؟

کسی داشته؟

بخور سرد و بخور گرم چه فرقی دارن؟

دخترم سه ماهه است بدجوری سرما خوردم می‌خوام بگیرم بزارم هوای خونه ضدعفونی بشه.فایده ای داره؟

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

بخور سرد، عالیهههههه،،،،هوای خونه رو مرطوب میکنه،،،خصوصاً شما که بچه کوچیک داری به نظرم براتون واجبه

نی نی سايتم رو دادم به دوستم،خودم تا هفته آینده از ایران به مقصد هلند مهاجرت میکنم...خدا پشت و پناه همگی،حلال کنید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پارسال دخترم بدجور سرما خورده بود، ریه ش عفونت کرده بود، پر خلط بود،،،، با دستگاه بخور تمام خلطها بیرون اومد،،، دهان بچه رو میگیری روبروی بخار، هرچی خلط باشه با سرفه میاد بیرون،،،،دکتر گفته بود باید بستری شه با بخور سرد خوبش کنن،،طاقت نیاوردم بستری شه،این دستگاه رو خریدم،، و تو فصل سرما همیشه روشنه،،

نی نی سايتم رو دادم به دوستم،خودم تا هفته آینده از ایران به مقصد هلند مهاجرت میکنم...خدا پشت و پناه همگی،حلال کنید...
پارسال دخترم بدجور سرما خورده بود، ریه ش عفونت کرده بود، پر خلط بود،،،، با دستگاه بخور تمام خلطها بی ...

مرسی عزیزم

دختر منم الان سه ماهشه میترسم بخوابم انقد بد سرفه می‌کنه خلط میاد ته گلوش عوق میزنم نفسش بند میاد😑😑

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

من پسرم سینه پهلوبود بخورگرم گذاشتمو روز ب روز بدترشد اخه ازقدیم ذهنیتم اینه بخاربراسرماخوردگی خوبه بردم دکتر گف بخاربدترش کرده هنوزم شک دارم ب حرفش،،،اما برا رطوبت خونه میگن بخارسردخوبه

فقط خودتوخودتوخودت

من الان چندساله زمستونها روشن یه سره بخور سرد

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

مرسی عزیزان.خیر ببینین

عزیزم به نظر من با دکتر مشورت کن

بخور سرد زیادشم خوب نیست

داداشم واسه بچه ش گرفت،ولی الان دکتر گفته آسم داره و بخور سرد زیادش واسش خوب نیست

پسر من الان چهارسالشه،هر بار سرما میخوره و بینیش کیپ میشه

برگ اکالیپتوس و آب میزارم تو پلوپز تا صبح روشن میزارم تو اتاق که بخار کنه،در اتاقم میبندم

بچم راه تنفسش درجا باز میشه و راحت میخوابه

بخور گرم هم واسه خروسک خوب نیست

یعنی باید دکتر تشخیص بده چه بخوری خوبه سرخود کاری نکن

بچه من از وقتی به دنیا اومده بینیش کیپه و دکتر  گف  تا 7  ماهگی  اینجوری می مونه. یه روز نمی تونس  نفس بکشه بردیم دکتر گفت 100% بخور سرد بگیرین. سرد سرماخوردگیو  خوب  میکنه. منتها برای اینکه  میکروب  تو هوا پخش  ننکنه باید چن روز یبار حتما آّش عوض  شه  و تمیز کنی. هرر روزی که بازه مشکل بینی گرفتگی نداریم

خدا کنار ماست🌸
عزیزم به نظر من با دکتر مشورت کن بخور سرد زیادشم خوب نیست داداشم واسه بچه ش گرفت،ولی الان دکتر گفت ...

درسته.مرسی عزیزم

بچه من از وقتی به دنیا اومده بینیش کیپه و دکتر  گف  تا 7  ماهگی  اینجوری می مونه ...

ممنون عزیزم

خدا پسر گلتو نگه داره برات