2777
2789
عنوان

کنکور

185 بازدید | 27 پست

خانواده بهم میگن چرا زیستت رو نمیتونی 100 بزنی. سوالا سختن؟مطالعه ات کمه؟😐😐😭و خیلی اعتماد به نفسم رو میارن پایین بگین چیکار کنم؟ هرچقدر تلاش می‌کنم مسلط باشم روی استرسم با این حرفا خرابش میکنن

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو خودشون کنکور بدن زیست رو صد بزنن

پدرم میگن زیست که کاری نداره😐😐

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

زیست رو خود رتبه یک هم نمیتونه صد بزنه چون برای هر سوال فقط یک دقیقه وقت داره تا بخونه تا برای خودش تحلیل کنه و جواب بده بعدم نمیشه که همه سوالا رو زد شاید اصلا نکته‌اش رو بلدی و اون لحظه یادت نمیاد با کنکورای الانم که طراحا میخوان یکاری کنن بگن کسی نتونست کنکور ما رو صد بزنه محاله

<یک آدم را دوبار پیدا نخواهی کرد ،حتی در همان آدم:))) 🤍🌱”>

بابای منم دیشب گف حواستو سر کنکور جمع کن بشین اینبار درست حسابی بزن خیلی با لحن بد گف واقعا دلم شکست🥲💔لعنتی به کنکور که آدمو جلو همه کوچیک میکنه🥲

من همون خردادی ریزه میزه ومهربون هستم که کاربری قبلیم از دس رف😑این کاربریه جدیده همه فک میکنن دختر آرومیم اما نمیدونن چه آتیش پاره ای هستم😂😝سعی نکن یه حرفو دوبار تکرار کنی چون من لج میکنم دیگ اصلا انجام نمیدم😂مغرور و لجباز هم هستم و البته مودی🥰😂حس ششمم کمی قویه😁
زیست رو خود رتبه یک هم نمیتونه صد بزنه چون برای هر سوال فقط یک دقیقه وقت داره تا بخونه تا برای خودش ...

حق با شماست اما خانواده الان که یه هفته مونده به کنکور کاری میکنن ذهنم بهم بریزه حس کنم پشتم خالیه😭🥲

پدرم میگن زیست که کاری نداره😐😐

بابای منم میگه کنکور الان بچه بازیه قبلا سخت بود زمان ما😂😂😂😂😂

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

بابای منم دیشب گف حواستو سر کنکور جمع کن بشین اینبار درست حسابی بزن خیلی با لحن بد گف واقعا دلم شکست ...

مثلا بهم میگن آزمون رو چطور دادی میگم بد نبود میگن حتما خراب کردی که اینطور میگی😐

بابای منم میگه کنکور الان بچه بازیه قبلا سخت بود زمان ما😂😂😂😂😂

وای دقیقا 😂خانواده ها اطلاع ندارن سوالات جدید خیلی پیچیده تر شده از قبل